DOMACÍ PRÁCE BEZ POPLATKU !

Zde máte možnost požehnaného výdělku, kterým si můžete zajistit lepší budoucnost sobě, i vaší rodině a také.... ohromite i svou peněženku tak neváhejte a zkuste to...
Sám jsem spokojený, pohodlně vydělávam z vyhřatého domova, jsem trpělivý a samostatný. Rád se u tehle práce naučím něco nového, jelikož tahle práce nabízí jak zajímavý vydělek tak i nové zkušeností které se Vám i mě do života přidají.
Co je to síťový marketing a proč ho dělat?
Síťový marketing je něco, co běžně děláme a ani si to neuvědomujeme.
Aniž bychom chtěli, tak se s ním setkáváme každý, ať už ho sami propagujeme, nebo naopak jsme v roli naslouchajícího. Žijeme ve světě, kdy na nás působí reklama ze všech stran a také používáme mnoho věcí jako jsou například kina, restaurace,obchody, atd.


Stalo se Vám náhodou někdy, že jste byli s něčím spokojeni ?


Uvedu Vám příklad:
Byli jste v kině se svým přítelem či přítelkyní nebo rodinným příslušníkem, a jelikož se Vám shlédnutý film líbil, tak jste si to nenechali sami pro sebe.
Řekli jste o tomto filmu svým známým, s kterými se běžné potkáváte. 2 z nich to zaujalo, a tak vzali své drahé polovičky a šli také film shlédnout.
Jim se také film líbil, a tak Vám jen poděkují za dobrý tip. Právě jste dělali síťový marketing, ale bohužel zdarma. Takových věcí je spousta a s radostí lidem, které máme rádi doporučíme dobrou věc, která je kvalitnější nebo levnější.
Jaké by to ale asi bylo, kdyby nám majitel kina, kterému jsme udělali reklamu, poslal jakousi % provizi na náš účet a poslal nám děkovný dopis. Asi bychom si toho vážili a doporučili to ještě dalším lidem, jelikož by se nám to zdálo velmi krásné. Také naši 2 známí, kteří film shlédli, by byli překvapeni, a tak by také kino doporučili dál. Co by se stalo pak? Příští měsíc by nás čekala další výplata z lidí, které jsme doporučili my a také, které doporučili naši známí a známí našich známých. Kdykoliv by pak někdo z nich navštívil kino během svého života, tak vždy bychom dostali za něj provizi. Je zde úžasný maximální zesilující účinek, nebo ať už to nazveme třeba i pákový efekt nebo jak chcete Vy. Zkrátka za to, co uděláme jednou, můžeme být odměňování desítky let.

Jaký je rozdíl mezi pyramidou a síťovým marketingem?
První fakt který si musíte uvědomit je, že pyramida je nejefektivnější systém řízení na světě, který se používá naprosto všude. Ještě jsem neviděl firmu, kde je 1 zaměstnanec a 10 ředitelů. Také jsem neviděl školu, kde je 1 žák, 20 učitelů a 50 zástupců ředitelů a 400 ředitelů. Neviděl jsem armádu, kde je 1 voják, 40 kapitánů a 1000 generálů.

Naprosto vždy je nějaký majitel (ředitel), následně nějaké vedení či TOP management, střední management a pak nějací dělníci či zaměstnanci.

Podstatné je ale to, že uklízečka většinou nemá větší plat než ředitel. Žák většinou nediktuje učitelům a ředitelovi, co má dělat.

V síťovém marketingu ale uživatel může vydělávat více, než i dalších 5 lidí, kteří jsou v řadě nad ním. Záleží totiž, jak je uživatel aktivní a jak si postaví svou strukturu. Síťový marketing je plnohodnotná forma podnikání, kterým se zabývají i na vysokých školách apod.

V 90. letech zde byla řada zlých lidí, kteří chtěli zneužít síťového marketingu a vymysleli podvodné systémy (letadla), kde lidé platili desetitisícové vstupy a nedostali za to v podstatě žádnou protihodnotu anebo věc, která měla hodnotu několika desítek korun. Peníze se pouze přerozdělovali za nábor nových lidí. Dnes ještě existuje pár hloupostí jako jsou např: Posílání peněz v obálkách za dopis, který máte prodávat dál. Ano toto jsou hlouposti, ale inteligentní člověk snadno dokáže odlišit hloupost od kvalitního síťového marketingu.

Spouta lidí se spálilo a nyní hází vše do jednoho pytle ale to je omyl !!!

V síťovém marketingu je vstup zdarma anebo takový, abyste za to dostali zboží té hodnoty. Odměny (provize) se rozdělují až za koupený produkt anebo službu.

Systém není podmíněn náborem nových členů. Systém bude užitečný i uživateli, který nikoho nebude přivádet a registrovat.

Firmy tak neutrácejí zbytečně za reklamu v televizi a další, kde nemají jistotu, že si jejich produkt vůbec někdo koupí.

Ty samé peníze, které by normálně vyhodili z okna raději rozdělí uživatelům, kteří jim vytvořili zákazníky.

Stejně musíte jíst, pít, oblékat se, používáte mnoho výrobků a služeb. Je jen na Vás, jestli si za to necháte platit anebo to budete dělat zdarma.


DOMACÍ PRÁCE BEZ POPLATKU ! Adresa : http://salomalejchem.webnode.cz
Kategorie: Práce, výdělek
Klíčová slova: Domací práce,přivydělek
Uloženo: 06.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde