Nechte si platit za reklamní e-maily

Každý den přijdou v průměru 1-4 maily, které pokaždé končí ***@emailing.cz. Za každý přijatý mail pak příjemce dostane peníze. Důležité je na konci každého mailu kliknout na nápis pro potvrzení o přečtení, tím se započítávají peníze, což si pak můžete vždy zkontrolovat po přihlášení na emailing.cz. Registrace je zdarma a už z toho plyne, že se nejedná o žádný podvod (IČO společnosti: 26431637).
Na brigádě pracujete za cca 90 Kč na hodinu a váš plat je více méně pořád stejný, nemůžete si ho zvýšit, ale u referenčních systémů můžete. Ze začátku při 15 minutách denně vyděláte (podobně to probíhá i u mě) 300 za 1. měsíc, za 2. měsíc je to už cca 700, 3. měsíc cca 1500, 4. měsíc 2000, 5. měsíc 3500, 6. měsíc 5000... Jednoduše řečeno, tento business nemá platový strop. Rovnou Vám říkám, že tyto peníze nebudou hned, chce to jen vydržet ty první týdny nebo jen na začátku pořádně zapracovat. První týden jsem měl na kontě pořát jen pár korun. Tím se rozhodně nesmíte nechat odradit. Sami uvidíte, že až pod sebou budete mít pár lidí, tak ty peníze budou přibývat stále rychleji a rychleji. Rozhodně se to vyplatí! Je na vás, jaké tempo zvolíte, hlavně nezastavujte.

A nyní jak je to tedy s penězi:
Jakmile dosáhnete nejméně 100,- na kontě, ve vaší osobní stránce klikněte na: Vyplacení našetřené částky, nebo koukněte do FAQ a tam si najděte, kam máte poslat mail, že jste této částky dosáhli. Následně Vám přijde email se smlouvou, kterou si vytisknete, vyplníte jméno, adresu, číslo účtu nebo zda to chcete zaslat poštovní poukázkou, a tuhle smlouvu odešlete. A pak už jen čekáte, až Vám dorazí peníze. A nebojte, není to žádný podvod, peníze opravdu dorazí! Další možností je vyplnit smlouvu a donést ji do jejich kanceláře v Praze (Oderská 333, 196 00 Praha 9 IČO: 26431637), jen se musíte předem ohlásit na jejich e-mail. Pro první i druhé peníze jsem si sám osobně zašel a bez problémů mi je vyplatili. Pokud budete chtít, zašlu Vám kopii potvrzení.

V registraci uveďte co nejvíce informací, hlavně zájmy (podle toho Vám budou chodit reklamy, které Vás budou i zajímat) a referenta (to je člověk který vám toto doporučil), za jehož maily rovněž máte peníze - což je výrazná odlišnost od jiných podobných systémů, kde to často funguje jen jednosměrně. Za přijetí mailu dostáváte 0,10 Kč + 0,10 Kč za každou zodpovězenou předchozí informaci, takže dostanete až 0,50 Kč za mail. Teď si asi říkáte, jak jsem na tom mohl vydělat tolik peněz měsíčně? Rozhodně ne tím, že by mi chodilo tolik mailů, denně chodí 1 až 3 maily, vydělal jsem to tím, že jsem tento systém doporučil dál. Ze začátku se registroval 1-2-3 lidi denně, ale když si to osaháte, když už máte vyzkoušené kam dávat inzeráty a co tam napsat tak to jde MNOHEM lépe než na začátku a peníze chodí, chodí hodně často... Rozhodně nepoužívejte ,,rychlou registraci”, nebudete pode mnou, nebudete dostávat peníze za moje emaily a také budete mít za každý Váš mail jen 0,10 Kč, protože tím přeskočíte odpovědi na Vaše zájmy (druhy reklam, které pak dostáváte). Také doporučuju přečíst si pravidla.

Tento referenční systém je 3 patrový, takže je dobré sehnat si pod sebe lidi, potom máte bonus i z jejich příchozích emailů, stejně jako oni mají bonus z Vašich příchozích emailů za to, že jako doporučujícího člověka uvedli Vás. Co je velmi důležité, ještě než se pustíte do registrace, založit si novou e-mailovou adresu na jiném serveru než Centrum.cz, Atlas.cz, Seznam.cz, jelikož tyto servery už mají plné, takže pokud máte mail u těchto skupin, zkuste se přihlásit (někdy může někdo odpadnout, tak to může vyjít). Pokud vám to ale nahlásí, že už mají v tomto portálu plno, tak bude nutné založit si e-mailovou adresu někde jinde: yahoo.com, gmail.com (zde ji mám já, vřele doporučuju), hotmail.com a pod tímto mailem se zaregistrovat. Hlavně nezapomenout ty maily asi 1 týdně zkontrolovat a potvrdit přijetí.

Nyní tedy znovu stručný NÁVOD

1. založit email jinde než na českých serverech (př. yahoo.com, gmail.com, hotmail.com)

2. registrace na emailing.cz přes tento odkaz:

http://www.emailing.cz/registrace.php?ref=xkelom@gmail.com

Dole vyplníte kontrolní kód a zaškrtnete Souhlasím s pravidly a podmínkami a hned na další stránce by měl být hned v první kolonce můj email: xkelom@gmail.com ,pokud tomu tak není, doplňte ho tam prosím, vyplňte jméno a pokračujte dál podle daných instrukcí. Znovu upozorňuji, nepoužívejte rychlou registraci. Klikněte na odkaz, který je výše a pokračujte jak jsem již psal, děkuji.

3. A to je ten nejdůležitější krok, abyste mohli mít slušné peníze: sehnat další lidi.

Nyní vám poradím, jak shánět další lidi.
Vyhledejte servery, na kterých můžete zveřejňovat inzeráty nebo brigády zdarma. Takovéto servery jsou např. http://prace.xinzerce.cz, inzerce.zacatek.cz, hyperinzerce.cz, atd. Na všech těchto serverech zveřejněte inzerát, tak jako já. Můžete použít i ten můj, není to problém. Uvidíte, že zájemců bude spousta. Inzeráty tam dávejte tak často, jak to jde, někdy to jde každý den, tak toho využijte. Čím víc inzerátů, tím víc zájemců. Zájemcům poté posílejte tento mail, ve kterém si upravte svůj referenční odkaz (přijde Vám mailem po registraci). Dále můžete oslovit také své blízké, kamarády apod. Poté se jen dívejte, jak se pod vás lidi registrují a jak vám přibývají peníze za to, že jim chodí reklamní maily.

PS.: Registrace je zdarma, opravdu to funguje. Nenamáhal bych se s prací, ze které nic nemám. Sám jsem začínal stejně, jako můžete začít i vy. Stačí Vám 15-30 minut denně (zveřejňovat inzeráty, posílat zájemcům tento mail) a výsledky se dostaví, dřív nebo později, což záleží na Vaší píli. Samozřejmě nikdo Vás nenutí prohlížet e-mail každý den (pracujete jen když chcete a když máte čas).

V případě nejasností neváhejte a kontaktujte mě na mailu: xkelom@gmail.com

Přeju hodně úspěchů a krásný den

Jan Žanta
Nechte si platit za reklamní e-maily Adresa : http://www.emailing.cz/registrace.php?ref=xkelom@gmail.com
Kategorie: Práce, výdělek
Klíčová slova: výdělek na internetu, přivýdělek
Uloženo: 04.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde