Práca cez internet

NASTAVENÍ STRÁNEK
Klíčová slova
Popis pro vyhledávače
Možnost umístit cizí reklamu
Statistiky návštěvnosti
Soubory ke stažení
Upřednostňovaná technická podpora
Vlastní logotext
Vlastní bannery
Možnost vložit vlastní grafickou šablonu

SPOLUPRÁCE
K dispozici kompletní provizní systém do 10 linie
Zisk provizí, meziprovizí, pasivní příjem - zisky opakovaně každý měsíc za nové uživatele, kteří si pořídí editační web + prokliky z reklam aj.
Nápovědy a rady
Přehled provizí z každého státu
Struktogram
E-mailing – rychlá komunikace mezi uživateli
Přehledy nově registrovaných webů

Více o spolupráci níže ....

Vydělávejte navíc 15 000,- Kč/měsíc Tento druh výdělku je jedinečný a jednoduchý. Nic nenastavujete, vše máte pro provoz webu připraveno, stačí pouze weby doporučovat známým, inzerovat na všech inzertních serverech po celé EU a dále zviditelňovat. Navíc díky doporučení se vytváří síť (struktura) webů, kde získáváte provize a tvoříte první a druhý pasivní příjem, který se neustále opakuje.

Provizní a meziprovizní příjem
Jakou získám provizi za registraci nového webu?
Cena webu je 350,- Kč/rok bez DPH (420,- Kč/rok s DPH). Z této částky vám rozdělujme 55% za aktivní činnost. Provize jsou počítány z aktuální zaplacené ceny bez DPH webu v % poměru dle provizní tabulky.
Jak jednoduše registrovat nové weby?
Přes registraci na webu. Díky registraci, která je na vaší doméně vám provize za nové uživatele webu nikdy neunikne.

Pro představu:
Při průměrné návštěvnosti 100 uživatelů za den můžete vydělat:

V první úrovni za novou registraci získáte 70,- Kč + % z placených odkazů
Při 7 nových zaregistrovaných uživatelech 7 x 70,- Kč = výdělek 490,- Kč/den!
Měsíčně je to pak 14 700,- Kč jen Vaše produkce

Následné provize (2. úroveň):
V druhé úrovni za novou registraci získáte 35,- Kč + % z placených odkazů. Pozor 2. úroveň registrují již vaši uživatelé nikoliv Vy.
Zaregistruje-li 7 uživatelů dohromady např. 20 affiliate webů, váš výdělek je z druhé úrovně 7 x 20 x 35 Kč = 4900,- Kč + % z placených odkazů/den

Jedná se o systém SWNM - software netvorkmarketingu - Na podobném principu fungují Avon, NWA, LR, Mc Donalds, RedBull, Coca Cola aj. velké firmy Proč se vyplatí tvořit strukturu nových webů? Získáte pasivní příjem …


Pasivní příjem se nezískává přímo z vašeho webu, ale z webů, které zaregistrujete. Není nutné nic nastavovat, všechny provize se vám započítávají z pasivních příjmů automaticky, vy jen vytváříte strukturu webů.

První pasivní příjem
Peníze, které vyděláte za prodej webů v tomto roce, získáte opakovaně každý rok. Jak je to možné? Web je placen roční částkou a při opakované platbě vám opět vyplatíme provize.

Druhý pasivní příjem
Připravovaný - o jeho spuštění vás včas informujeme.
Prozatím doporučujeme tvořit strukturu nových webů, tím nejen vyděláte, ale připravíte si skvělý základ pro pasivní příjmy:

Jak bude fungovat:
Jedná se o oblast placených reklamních odkazů, které se umístí na weby, samozřejmě jen z vašim souhlasem. Odkazy budou mít určitou velikost, aby neovlivňovali průběh webu.
V případě, že li kdokoliv na odkaz klikne vy obdržíte např. 0,5 Kč. Klikne-li na odkaz např. 100 lidí, vy jste vydělali 50,- Kč a to jen z jednoho odkazu za den. Přibližně se za den vystřídá 10 až 20 jiných odkazů. Můžete vydělat např. 20 x 50,- Kč = 1000,- Kč/den (30.000 Kč/měs.) Zde samozřejmě záleží jaká bude návštěvnost vašich stránek, čím větší, tím pro vás větší možnost příjmu.
Proč tvořit strukturu? I zde funguje meziprovizní příjem až do 10 úrovně pod vámi.
Předpokládejte, že získáte jen minimální částku 10,- Kč z placených odkazů a to jen z jednoho webu ve Vaší struktuře. V případě, že-li vytvoříte nejen vy, ale i uživatelé např. strukturu sto webů za jeden rok, tak meziprovize 10,- Kč x 100 = 1000,- Kč/den pro vás = dalších 30.000,- Kč/měsíc jen z placených odkazů ve vaší struktuře

Práca cez internet Adresa : http://moj.web112.eu/
Kategorie: Práce, výdělek
Klíčová slova: praca na doma.praca cez internet
Uloženo: 15.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde