Skvělá obchodní příležitost

V lednu letošního roku vstoupila na český trh nová nadnárodní společnost NWA, která se zabývá distribucí kvalitních produktů pro zdravou výživu, kosmetiky, parfémů, šperků Pierre Lang, kvalitní kávy, špičkových vodních filtrů Apas Vital, krmiva Animal Deluxe pro psy, kočky a koně a řady dalších produktů.

Aloe Vera, Colostrum a Acai


Za zmínku stojí především produkty vyrobené z nejkvalitnější Aloe Vera, Acai, nebo Colostrum, Tyto produkty výrazným způsobem upevňují zdraví a pomáhají v léčbě často jinak obtížně léčitelných nemocí. Velkého úspěchu se s těmito produkty dosahuje při léčbě atopického ekzému, astmatu, lupénky, zhoubných nádorů, Cronovy choroby, chronických zánětů, imunitního systému a celé řady dalších chorob. Velmi významnou měrou pomáhaji především produkty z Aloe Vera při hubnutí a to především s dalším produktem pro odkyselení organismu.

Šperky a bižuterie značky Pierre Lang


Kromě výše zmíněných produktů firma nabízí nádherné šperky firmy Pierre Lang, která se zabývá výrobou velmi kvalitní módní bižuterie, která je vyráběna minimálně z 80% ručně. Tyto šperky pocházejí z továrny ve Velké Británii. Žádný šperk firmy Pierre Lang neobsahuje nikl, tedy nezpůsobuje nežádoucí alergické reakce.

Coffee Club - skvělá káva



Coffee Club představuje dodavatele výborné kapslované kávy v mnoha druzích za velmi konkurenční cenu. Spolu se klasickými i speciálními druhy kávy si můžete zakoupit za výhodnou cenu i kvalitní kávovar. Pokud kávu milujete, neměla by Vám nabídka Coffee Clubu uniknout.

Proč s firmou NWA spolupracovat?


Firma NWA nabízi partnerství na dvou úrovních. První úrovní je tzv. pasivní partnerství, které Vám umožňuje nakupovat zboží od firmy NWA za partnerské - velkoobchodní ceny. Naopak druhá úroveň - aktivního partnerství - Vám kromě nákupu produktů za zvýhodněnou cenu nabízí možnost vlastního podnikání s produkty firmy NWA. Stáváte se obchodním zástupcem a můžete vydělávat na produktech až se 40% marží.- Produkty můžete nabízet prostřednictvím eshopu, kamenné prodejny, přímého prodeje a samozřejmě i dalším obchodníkům. Protože firma NWA využívá osvědčeného network marketingu zdokonaleného o moderní prvky podnikání, získáváte provizi z prodeje každého dalšího partnera, se kterým uzavřete smlouvu o spolupráci. Tímto si tak můžete zajistit reziduální příjem čistě podle Vašich schopností. Co je v této oblasti ale důležité, tak i to, že firma NWA zažívá veliký vzestup a je na začátku. Tedy máte velkou šanci na solidní příjem i podílet se na rozvoji firmy jako takové. Zamyslete se nad tím, jestli by toto podnikání nebylo vhodné i pro Vás. Pokud v něm vidíte velkou příležitost - a ta v něm skutečně je - staňte se partnerem NWA a všichni Vám budou z firmy nápomocni nastartovat Vaše podnikání.

Skvělá obchodní příležitost Adresa : http://www.nwa-4life.cz
Kategorie: Práce, výdělek
Klíčová slova: NWA, MLM, Aloe Vera, Colostrum, Acai, výdělek, podnikání, šperky, bižuterie
Uloženo: 19.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde