PracovniPrilezitost.cz - práce a brigády

Naleznete zde pracovní nabídky přehledně rozčleněné podle jednotlivých krajů. Můžete si tak snadno vyfiltrovat pracovní nabídky ze Středočeského kraje nebo třeba z kraje Libereckého. Nabídky na zaměstnání si můžete zdarma vyhledat a poté si danou pozici můžete (také zdarma) nechat poslat na Váš e-mail, aby jste měli potřebné informace u sebe pro pozdější připomenutí.

Prakticky každý zaměstnavatel po Vás bude chtít životopis. Rady a tipy jak takový životopis napsat naleznete na podstránce věnované životopisu. Chcete-li zvýšit šanci na nalezení nové práce, pak vložte svůj životopis také do databáze na našich stránkách. Potencionální zaměstnavatel Vás tak může sám kontaktovat.

Určitě Vám také přijde vhod seznam všech poboček Úřadů práce z celé ČR. Naleznete tu podrobný přehled všech poboček rozdělený podle jednotlivých krajů. Najdete tu nejen adresu a mapu, ale každý Úřad práce tu má rovněž uvedené úřední hodiny a též kompletní kontakty na jednotlivé pracovníky daného Úřadu práce.

Jste-li firma a hledáte-li naopak nové zaměstnance či brigádníky, zkuste vložit inzerát na server pracovniprilezitost.cz. Veškeré pracovní pozice se vkládají zdarma. Pouze pokud by jste chtěli svůj inzerát na práci zvýraznit, pak si můžete vybrat mezi několika placenými možnostmi. Asi nejefektivnější je zobrazení inzerátu na titulní straně serveru, neboť tuto stránku vidí každý, kdo zavítá na server. Doporučuji také mrknout na vložené životopisy práci hledajících lidí. Prohlížení životopisu je pro všechny zaregistrované firmy a tedy i pro Vás zdarma. Máte-li více pracovních pozic a jste-li schopní je dodávat ve formátu XML, je možné se domluvit na pravidelném automatickém importu pracovních pozic. Více informací naleznete na stránkách pracovního serveru.
PracovniPrilezitost.cz - práce a brigády Adresa : http://www.pracovniprilezitost.cz/
Kategorie: Práce, výdělek
Klíčová slova: práce, brigáda, zaměstnání, úřad práce
Uloženo: 13.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde