přivýdělek, práce z domu

Spolupráce - Žádné povinné odběry, žádné limity, žádné závazky. Možnost kariérního růstu s doživotním příjmem. Smlouva na dobu neurčitou. + školící materiály. Může vyzkoušet každý kdo chce pracovat z domova.
Nabízím krásné šperky dětské , dámské, pánské.
V našem e-shopu najdete stříbrné,pozlaceno-stříbrné,postříbřené,
pozlacené - Kolekce pozlacených šperků je vyrobena unikátní technologií pokovování nazývanou SUBAGE. Díky této patentované kombinaci silných vrstev ušlechtilých kovů a zlata jsou naše šperky velmi odolné proti působení vnějších vlivů, jako je pot, voda (i mořská)atd. Šperky jsou testovány na zdravotní nezávadnost, nekorodují a nevyvolávají žádné alergické reakce
chirurgická ocel - Šperky z chirurgické oceli, kterou nazýváme materiálem nového tisíciletí. Vzhledem k jeho vlastnostem, jako je absolutní bezalergičnost a stálost po mnoho let, jak z hlediska povrchové úpravy, tak nulové oxidace narozdíl od drahých šperků.
Šperky z nerezové chirurgické oceli jsou velmi populární mezi mladými lidmi. Stávají se stále oblíbenějším módním doplňkem pro každého jak pro dámy, tak pro pány. Šperky jsou vyrobeny z kvalitní oceli a jejich výhodou je dlouhá životnost, trvalý vzhled, bezproblémové čistění, barevná stálost, vysoká pevnost, odolnost vůči oxidaci a korozi a jsou antialergení
hematitové šperky - Hematit - odpradávna je spojován s krví. Ve starověku byl považován za talisman štěstí a úspěchu.
Pomáhá při neklidu a nespavosti, pocitech beznaděje a nejistoty, podporuje paměť.
Napomáhá tvorbě bílých krvinek, čistí krev a zbavuje ji jedů, působí na lepší prokrvení ledvin, léčí oblast malého mozku, slezinu játra. Používá se při tachykardii, křečích nohou, strnutí šíje, při bolestech zad. Pomáhá při zotavování po nemocech, při bolestech kloubů, vředových a pohlavních chorobách, nápomocen je i při obtížích sexuálního rázu a při léčbě kožních onemocnění jako jsou akné, lupénka, ekzém, problémy s vlasy a pokožkou hlavy.
Aktivuje naše skryté energetické rezervy. Pomáhá proti depresím, přináší pocit klidu a bezpečí. V každodenním životě posiluje a vitalizuje tělo. Pomáhá přestát bez úhony těžké doby, kdy jsme vystaveni velké zátěži. Podporuje usínání a spánek.
Nesmí se používat při zánětech! Léčivý kámen Hematit čisticí krev, harmonizuje auru nositele, pomáhá při rekonvalescenci a dodává energii v okamžicích tělesného či psychického vyčerpání. Není bez zajímavosti, že rovněž dodává sexuální energii.
magnetické šperky - Šperky z nerezové oceli, titanu z nichž mnohé jsou doplněny léčivými magnety poskytují řadě jejich uživatelů nejen krásnou ozdobu, ale též úlevu od bolesti.
Odborná literatura tvrdí, že magnetické pole dokáže výrazně zlepšit: Otoky a záněty, hojení a regenerace, díky zlepšenému prokrvení tkání navozenému rozšířením krevních cév. a další doplňky. Každý šperk má 2 roky záruku (záruční list) a je testován na zdravotní nezávadnost. Neváhejte, objednávejte nyní nabízím letní akci na nákotníky (řetízky).
Možná doživotní sleva 20% na zboží.

přivýdělek, práce z domu Adresa : http://www.darek-sperk.eu
Kategorie: Práce, výdělek
Klíčová slova: šperk dárek prsten naušnice svátek náramek náhrdelník svatba stříbro magnetické
Uloženo: 31.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde