BEST WOW SERVER

Ahoj všem, pokud tento článek čtete, znamená to, že jste stejní blázni do WOW jako já. No dobrá možná o něco větší a možná menší.
Tak abych se dostal k problému, Jako spousta lidí jsem se začal ohlížet po novém datadisku (no dobrá není zase až tak nový)

No abych se dostal k problému, začal jsem tedy hledat na různých serverech, co se prezentují jako WOLTK CZ 3.0.9 protože slabší verze nestojí za to 9. Mé kroky vedly hodně vyhledávači, po různých fórech a doporučení. Navštívil jsem a prošel tedy spousty serveru, které nechci jmenovat, aby tahle recenze nebyla chápána jako poškozovaní jiných serveru, ale jako chvála na server Doom Angels.
Takže už víte, o jaký server se jedná, ano jedná se o server DoomAngels který naleznete na WWW.DoomAngels.ic.cz ,
Abych tedy začal z představováním. Na server jsem narazil pomocí videi z yourube a chvíli jsem váhal, na stejná videa jsem narazil i na ceknuto.sk a tak jsem si říkal, že jim dám šanci. Na nově založený serveru mne překvapily na první pohled propracované www stránky.
Příjemně mne překvapilo, jak hezky informují o stavu hráčů na serveru, že jsem se dozvěděl všechny podstatné informace, co jsem chtěl znát, jako je server Info, GM tým, co se na serveru právě děje a podobně. Takže i přes malou populaci jsem se rozhodl pokračovat dále, a zlovit registraci. Využil jsem v té době probíhající akce a založil se tedy horďaka Prometheus. Chvíli jsme se jen tak toulal krajinou, ale stále objevoval nové a nové věci co mě na tomto servu uchvacovaly, ať už je to co jsem do báglu dostal, nebo upravily prostředí proste jsem uchvácen, mohl jsem mít tak 5-6lvl když se ke mne naportoval hráč z GM týmu Doom a velice příjemně mne na serveru přivítal, ukázal mi, kde najdu další vymoženosti a jak je používat, abych si své hry co nejvíce užil. A dle mého je nastavena ideálně pokud rádi expite pomalu máte možnost, a pokud jste hr hr ať už je tam 80sátka a šup aréna a PVP tak i tohle vám umožní tento server jen využívat jejich možnosti, já se dal střední cestou jednou možnosti využiji a jindy zase ne, a užívám si požitek ze hry, jak vše nádherně šlape jak má.
Doom mne upozornil i na rozšířené možnosti webu, tvrdil, že je dokonale propojen z ACC, a tak jsem nevála a sel to testnou, hned po tom co mne provedl arénou a dalšími místy a přihodil mi ještě nějaký ten dárek do začátku. Lidi a mel pravdu můj profil teď byl plně sloučen z Acc, a i nemožné se stávalo možným, teleporty přes web, unstucky, ban Info, budovaní a nákupy itemu.
Velice jsem se zasekl, ale pak příjemně překvapil, když jsem zjistil, ze VIP systém vám nabízí něco okolo 1000 položek a je jen a jen na vás, jak si své VIP poskládáte, proste nádhera, nikdo vám neříká, ze to nebo to je pro vaší postavu za vaše peníze vhodné, proste si naprosto svobodně vyberete co chcete, a ještě jako bonus to máte hned co se lognete z5 do hry, o takovém servisu služeb ve světě WOW fanu jsem neslyšel a ani si netroufal snít.
Závěrem bych dodal, že na serveru se neustále pracuje a vyvíjí se, pod texturu jsem nespadnul. Vše příjemně funguje, funguje jim kompletní DK jak samotné DK, tak Questy na DK tak samotná lokace, no proste radost nad radost, a pokud jsou tihle manící jen v začátcích dle mého má tento server hodně dobře našlápnuto. A tak vyzívám Vás všechny, co tenhle článek čtete, abyste i jako já je podpořily a nenechaly ve štychu a zkusily jste si zde zahrát, buď vás to přesvědčí jako mne, anebo půjdete jinam, ale radím vám zkuste to.

Všem děkuji, ze si tento článek dočetly až sem a doufám, ze se s nimi na serveru potkám a osloví mě, ze slovy ahoj, jsem tu díky tvému článku a jsem rád.
Prometheus WoW : www.doomangels.ic.cz

BEST WOW SERVER Adresa : http://www.DoomAngels.ic.cz
Kategorie: Počí­tačové hry
Klíčová slova: WoW, Server, Doomangels, 3.0.9, fun, free,
Uloženo: 24.03.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.8
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde