Old games for you

Bylo nebylo v dalekém kraji se zrodila nová internetová stránka se jménem OLD GAMES FOR YOU. V životě to neměla lehký ale přesto se jí podařilo prokousat těžkými začátky jako nadržená veš do poklopce.

OLD GAMES FOR YOU je, jak už z názvu vyplívá, stránka zabývající se historií hernho průmyslu. Najdete tu spoustu informací ohledně her, recenze, orázky, návody a to nejhlavnější vše je volně stažitelné a dostupné. Zavzpomínat na hry jako Prince of Persia, Settlers, Doom, Jazz Jackrabbit, Civilizaci, Mortal Kombat a mnohé další určitě stojí za to.

Stránka funguje něco kolem dvou let, jsme tepve vlastně v plenkách, ale přesto se snažíme nabídnout to nejlepší. Graficky stránka nemůže konkurovat profesionálním stránkám, ale vše je přehledně uspořádáno pro maximální přehlednost. Her je něco kolem 130 a den co den se tento údaj bude navyšovat.

Stránka obsahuje malé fórum pro jakkékoliv vyjádření či kritiku. Ankety, kterými se snažíme zjistit co je dobré a co zlepšit. Sekci s emulátory pro hraní starších her. To vše v nenáročné a přehledné sestavě.

Věřím že si najdete cestu na naše stránky a dáte zavzpomínat na doby našich babiček, kdy hry znamely požitek.
Old games for you Adresa : http://gamesforyou.ic.cz
Kategorie: Počí­tačové hry
Klíčová slova: Hry, Emulátory, Počítač, Old games for you
Uloženo: 28.06.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.3
Hodnocení webu: 4.3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde