Ridge Racer 7

U Ridge Racer je už snad standardem že vychází jako launchová hra. S příchodem PS3 je tu i Ridge Racer 7.

RR7 se odvíjí jako pouliční závody podobné jako v nfs. Ale svoje kouzlo si zachovává.

Pro fanoušky ulýtlích závodů kde vesele popíráte všechny zákony setrvačnosti či nečeho jiného jste na správném místě. Protože tato hra je hodně přetažená za vlasy, ale to této hře dává nesmírný náboj adrenalinu, a díky tomu je hratelnost velice dobrá takže při hře je obrovská zábava.

Největší slabinou této hry jsou tratě, kterých je pouze 22 a navíc jsou z Ridge Racer 6 takže tohle příliš nenatchne. K dispozici je 40 závodních aut, které si můžete nadále vylepšovat v auto shoppingu, kde si můžete zakoupit upgrade motoru, nitro, atd. kromě vylepšování auta pro lepší výkon si jej můžete i skrášlit vzhledově.

RR7 je hodně podobný předešlé šetce avšak několi nových aspektů přibylo. Jako Třeba Slipstreaming. Ty ostatní jsi proberem dále v příspěvku.

Po grafické stránce si stěžovat nemusíme. Vše je perfektně prokresleno a dobře zasazeno do hry samotné. Sice chyby zde jsou jako tomu bývá a uplná nádhera to není. Kdyžtak vás do hry vtáhne hudba, která je volena ve stylu techna což já sice neupřednostňuji, ale tadý záleží natom co se danému hráči líbí a co mu k této hře více padne.

Zajeď si do cíle.
Hlavní jádro hry tvoří mód Ridge State Grand Prix, od kterého se samozřejmě odvíjí celá hra. V této části si právě nakupujete upgrady vozidel a abyste mohli mít čím dál lepší upgrady musíte si získat přízeň producentů, jinak jste vyřízení vtomto se opět přibližujeme k nfs kde si také získáváte pozornost sponzorů jenže ti se přidělují vždy po nějakém intervalu ve hře a to je u Ridge racer 7 jiné tam se musíte pekelně snažit a být ve všem první.

Jsi dobrej? Tak to dokaž!
Online režim této hry se velice povedl a to dokazuje i možnost stahování různých modifikací z PS Store. V základní sadě online režimu naleznete hned několik módů jako například: 1 on 1, standartní závody, Global Time Attack nebo Team Match. Zvláštním prvkem je odměňování jezdců za různé parádičky což velice přispívá k celkovému dojmu s online režimu. Takže jestli se nebojíte tak se zapojte do toho režimu a staňte se mistrem v celém žebříčku.

-------------------------------------------------------------------------------

Informace
Žánr: Závodní
Výrobce: Insomniac Games
Distributor: Namco Bandai Games
Multiplayer: ANO
Platforma: Playstation3
Datum Vydání: 23. 3. 2007

Ridge Racer 7 Adresa : http://www.factorygames.ic.cz/
Kategorie: Počí­tačové hry
Klíčová slova: Ridge Racer 7
Uloženo: 14.04.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3.7
Hodnocení webu: 3.7

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde