Tanky a letadla v živě v boji

WarThunder je online multiplayreová hra vyvíjená a aktualizovaná ruskou firmou Gagijin Enternaimet.Společnost je na trhu asi od roku 2010.Hra WarThunder pracuje na herní stanici Playstation 4,MAC a Lindusovém PC.Je to hra typu MMO což znamená,že je to hra pro masový Muliplayer,kde jsou hráči spojení internetovou sítí.Do této hry jsou zapojeny tisíce hráčů celého světa.Co je hta War Thurner? Už název mám říká,že jde o jde o válečné boje které se odehrávají na území celého světa,a to zejména na prostorách Sovětského Svazu,Velké Británie,Francie,Německa,Spojených Států Severoamerických a Japonska.Všechny tyto státy vlastnily své modely vojenské techniky jako letadla,tanky nebo samochodná děla.Takže účastník hry si může vybírat s velkého množství bojové techniky.
I ti nejnáročnější hráči budou překvapeni úžasnou,do detailů provedenou modeláž tanků a letadel a to nejen s venku,ale i s pohledu tankistů a pilotů.Modely zřazené do této hry najdete i na internetu.Štít proti leteckým útokům tvoří protivzdušná obrana.Stejně jako modely válečné techniky je dokonal zpracován terén ve kterém se tato technika pohybuje.
Hra War Thunder poskytuje rozmanité možnosti a tím se stává velice zábavnou jak pro zkušené hráče tak pro nováčky,ten si může nastavit různé stupně obtížnosti:
1.Zjednodušené bitvy.
2.Realistické bitvy.
3.Stimulace.
Což je pro každého nováčka velká výhoda.Navíc nováčky provede celou hrou instruktor.
Hra s dokonalým provedením letadel,tanků a terénu vyžaduje kvalitní grafickou kartu a dostatek pamněti.Aby zážitek byl co nejlepší doporučuje se dvoupólový procesor jako:DUAL CORE, CORE 2 2*2,4Ghz a grafickou kartu NVIDIA Ge Force 460 dál 3-4 GB pamntěi RAM. Hara War Thurner je v češtině a zdarma.
2.
Tanky a letadla v živě v boji Adresa : http://www.hrawarthunder.cz
Kategorie: Počí­tačové hry
Klíčová slova: WarThurner hra multiplayer boj zábava stimulátor druhá světová válka letadla tan
Uloženo: 26.03.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde