Goodgame Empire: online strategie zdarma

Už jste hráli hru Goodgame Empire? Pokud ne, tak o hodně přicházíte. Jedná se totiž o jednu z nejlepších online multiplayer her, tedy her pro více hráčů, které se hrají přímo ve webovém prohlížeči. Hra dokonce získala v roce 2012 ocenění „European Games Award“ za nejlepší prohlížečovou hru.

Goodgame Empire je strategicko-budovatelská online hra, ve které se stanete pánem středověkého hradu. Ze začátku je hrad velice slabý a okolí se jen hemží loupežnými barony, kteří si na něj dělají zálusk. Vaším úkolem je tedy posílit obranu a začít budovat armádu. Zajímavým herním prvkem jsou rubíny, s jejichž pomocí můžete urychlit stavby budov nebo výcvik armády.

Vybíráte daně, stavíte a verbujete. Postupem času váš hrad sílí a začínáte si budovat vlastní impérium. V této fázi hry také můžete začít útočit na ostatní hráče a posléze se přidat do jedné z herních aliancí. Hra tak dostává nový spád.

Hru si můžete zahrát zdarma a v češtině na webu www.goodgame-empire-hra.cz, který se hře věnuje. Kromě základních informací zde najdete také návod, časté dotazy, videa ze hry a možnost diskutovat. Dále tu postupně vzniká herní průvodce, který popisuje jednotlivé jednotky, budovy, herní koncepty a osvědčené strategie.

Na webu najdete nově i diskuzní fórum, kde můžete s ostatními hráči probírat různé záležitosti. Začátečníci se zde mohou ptát na rady zkušenějších hráčů nebo zažádat o přijetí do aliance.
Goodgame Empire: online strategie zdarma Adresa : http://www.goodgame-empire-hra.cz
Kategorie: Počí­tačové hry
Klíčová slova: goodgame empire, goodgame, online hry, flash hry, hry zdarma, hry
Uloženo: 28.02.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3
Hodnocení webu: 3.7

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde