pc recenze

pc resenze například
Když jsme u toho času, tak náš milý princ zjistil, že zahrávat si s ním je velká chyba. Sice se mu podařilo společně s princeznou Farah porazit vezíra, který hodlal zneužít Písky času, ale tím to neskočilo. Zásah do kontinuity způsobil, že prince začala stíhat kreatura jménem Dahaka. A kdyby se náhodou náš hrdina nudil, tak mu po krku šla také vládkyně času jménem Kaileena. Nakonec vše skončilo porážkou Dahaky a Kaileena se stala milenkou prince. Společně se vydali do Babylonu, aby si užili zaslouženého klidu. Jenže kdysi překrásné a hrdé město podlehlo neznámým útočníkům. Alespoň zpočátku neznámým. Kaileena byla zajata. Princ se samozřejmě vydal na záchrannou misi, ale nepodařilo se mu zasáhnout včas. Na scénu opět vstoupil vezír, který bodl Dýku času do Kaileenina těla, aby získal nesmrtelnost a neomezenou moc. Jeho plán ale nevyšel úplně podle jeho představ. Sice se z něj stalo silné monstrum, ale Písky času infikovaly i prince.

<IMG src="http://www.dragon.yc.cz/upload/ps2prince3r_4m.jpg/" width="176" height="220" alt="Pozadí">

Bojujete a hlavně běháte po zdech, šplháte po lanech, balancujete na tyčích a vyhýbáte se pastem.
Ať už jste v jakékoliv formě, můžete vyvolávat zvláštní schopnosti Dýky času. Některé už jsou známé z minulých dílů. Lze vracet čas nebo ho zpomalovat. To se vyplatí během bojů s více nepřáteli. Pokud použijete zpomalení, pak jednoduše nestíhají a vy si s nimi můžete pohrát. Dále jsou k dispozici i jiné kousky (například písečná bouře, která odhodí několik monster najednou). Ty už tak často nepoužijete, protože jejich účinek nevykompenzuje cenu ve formě jednotek písku. Novinkou je rychlá FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT=Prince of Persia: The Two Thrones"

likvidace. Pokud se připlížíte k nebožákovi, aniž by vás zpozoroval, obrazovka se mírně rozmaže a vy můžete stisknout trojúhelník. Neradujte se, to není vše. Princ automaticky dojde k netvorovi, a teď musíte pozorně sledovat, kdy se rozzáří Dýka času. Až k tomu dojde, musíte stisknout čtverec, opět vyčkat než vás zbraň upozorní a pokračovat. Na každého platí jiný počet bodnutí a vy musíte vykonat celou sérii, aby byl dotyčný odpraven. Jestli se vám to nepodaří, čapne vás a praští s vámi o zem nebo o zeď.

pc recenze Adresa : http://dragon.yc.cz
Kategorie: Počí­tačové hry
Klíčová slova: pc recenze
Uloženo: 18.01.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde