inhry - online hry zdarma

Herní portál http://inhry.cz nabízí nepřeberné množství online her které patří mezi ty nejhranější a nejoblíbenější na internetu. Hry jsou na stránku přidávány pomocí revolučního filtrování a proto zde naleznete pouze takové hry které Vás opravdu zaujmou a zabaví.


Hry jsou řazeny do kategorií jako jsou například oblíbené akční hry, hry pro dva hráče, nebo hry sportovní. Kategorií je ovšem daleko více o čemž se můžete přesvědčit přímo na portále http://inhry.cz.


Největší chloubou portálu je hra Raze 2(odkaz: http://inhry.cz/?c=vypis&k=263) která dostala mnoha ocenění a je mimořádně oblíbená, dále je to hra Kingdom rush(odkaz: http://inhry.cz/?c=vypis&k=294) která patří mezi nejoblíbenější strategie.


Aktuálně tento portál nabízí možnost stát se spoluautorem a získat procenta ze zisku. Stanete se takzvaným propagátorem stránky. Čím více stránku budete propagovat, tím více si vyděláte. Cena této stránky roste a proto budou procenta která dostanete čím dál víc hodnotnější. V případě zájmu stačí kontaktovat administrátora pomocí kontaktního formuláře (http://inhry.cz/?c=form&k=16).


Tento portál Vám vřele doporučujeme a přejeme příjemnou zábavu na adrese http://inhry.cz.
inhry - online hry zdarma Adresa : http://inhry.cz
Kategorie: Počí­tačové hry
Klíčová slova: inhry, hry, flash hry, online hry, zábava, game, flash game, online game, best
Uloženo: 04.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde