Vesmírná akční hra Mass Effect 3

Máte rádi hry? A máte rádi hry z prostředí vesmíru? Pak musíte znát akční sérii her Mass Effect od společnosti Bioware! V pořadí již třetí díl úspěšné trilogie se chystá do prodejen a zatím zanechává v herním světě vskutku pěkný dojem. Hru má na starosti společnost Bioware, které se podílela na tvorbě obou předešlých dílů, ale také například hry Star Ward The Old Republic, přičemž o distribuci v ČR a ve světě se stará firma Electronic Arts. A o čem že vlastně Mass Effect 3 bude?

Mass Effect 3 příběh

Mass Effect 3 začíná tam, kde skončil předešlý díl. Konkrétně přídavný obsah (tzv. DLC) předchozího Mass Effect 2.V roli kapitána Sheparda budete tentokrát stát před vskutku náročným úkolem. Osvobodit obléhanou planetu Zemi, mimozemskou rasou Reapers, jež doslova ničí a devastuje základy Modré planety. Podaří se vám odvrátit hrozbu kompletního zničení Země?

Mass Effect 3 demo

Dne 14. února 2012 vydal Bioware testovací ukázku Mass Effect 3, v podobě hratelné demoverze singleplayeru, ale i kooperativního multiplayeru. Mass Effect 3 demo nabídlo dvě úvodní mise, v nichž jste si mohli zahrát úplný začátek hry Mass Effect 3.

Mass Effect 3 vychází v ČR 9. března 2012 pro platformy Xbox 360, Playstation 3 a PC. Pro více informací navštivte české fanstránky hry Mass Effect 3 zde.
Vesmírná akční hra Mass Effect 3 Adresa : http://masseffect.gamefan.cz
Kategorie: Počí­tačové hry
Klíčová slova: mass effect 3
Uloženo: 21.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde