Superhry a online hry na Goplay

Tak to vás zaručeně překvapí herní web GoPlay.cz. Nabízí největší databázi online her. A čím je tak zajímavý?

Na GoPlay.cz se sbírají body, můžete získávat ceny v soutěžích a soutěžit v různých turnajích. Nejdříve ale musíte začít hrát hry, za které postupně získáte body. Dále můžete přidávat komentáře k hrám, které jste už vyzkoušeli, můžete je hodnotit nebo nahlašovat spamy nebo nefunkční hry. Díky bodům, které nasbíráte za tyto činnosti, vám bude umožněn vstup do turnajů, kde budete soutěžit o hodnotné ceny. Každý týden začíná nový turnaj. Pokud ssue nechcete zdržovat sbíráním bodů a není vám líto za ně vyhodit peníze, můžete si body pro začátek koupit přes službu PayPal nebo zaplatit částku bankovním převodem.

Jste také uživatelem sociální sítě Facebook jako spousta z nás? Pokud ano, zadejte do vyhledavače skupinu GoPlay.cz, zvolte „Líbí se mi“ a stanete se tak jejich fanouškem. Budete tak vědět, jaké nové superhry tento portál nabízí, kde je jaká novinka nebo změna.

A chtěli byste vědět, která hra zaujala nejvíce mě?

Mojí nejoblíbenější hrou je Corporation Inc. Pokud jste někdy snili o tom, že si založíte vlastní společnost, je právě pro vás tato zpráva jako stvořená. Můžete zjistit, jak se vede společnost stojící na pomezí dopravy, výzkumu a informačních technologií. Budete postupně budovat patra ve firmě a budete nabírat zaměstnance. Budete mít zaměstnance, kteří sedí v kancelářích, opraváře počítačů, uklízečky, ale také výzkumníky atp. Budete budovat výtahy mezi jednotlivými patry a budete se starat o dopravu zboží, o to aby byla firma čistá, zaměstnanci, aby pracovali dobře naladěni a abyste vydělávali co nejvíce peněz. Snažte se o vybudování co nejvíce úspěšné firmy a o to, abyste ke svému podnikání zvolili tu nejlepší podnikatelskou strategii.

Doufám, že vás můj článek aspoň trochu zaujal a necháte se nalákat na web GoPlay.cz a oblíbíte si ho stejně jako já
Superhry a online hry na Goplay Adresa : http://goplay.cz
Kategorie: Počí­tačové hry
Klíčová slova: superhry, hry, online hry, webgames, goplay, 1001hry
Uloženo: 10.12.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde