Online hry pro mlade i stare!

Podzimní sychravé počasí pro mnoho lidi znamená zvýšenou potřebu nic nedělat a být v teple domova. Pokud je to i Váš případ, pak jednou z možný variant jak tento čas strávit je u počítače.
Počítač potažmo internet v dnešní době nabízí mnoho řešení jak strávit volný čas. Můžete si googlovat různé informace nebo přečíst Váš oblíbený online deník. Další možností je pustit si nějaký zajímavý film nebo serial avšak zahrát si nějakou zajímavou online hru , to je k nezaplacení.
Flashové hry nabízejí opravdu široké spektrum vyžití času. Můžete si zahrát logické hry, tedy hry zaměstnávající Váš důvtip a myšlení, skákačky jako jsou mario hry, což jsou hry kde hlavním hrdinou je známý Mario a jeho bratr Luigi.

Dále nesmíme opomenout další významnou skupinu a tou jsou dívky. Dívčí hry jsou poměrně jednoduché hry, kde oblíkáte a líčíte nějakou celebritu a dále jsou ty hry s motivem známé panenky barbie.

Nastává však otázka, kde si takové super hry zahrát. Jak všichni víme, serverů s online hrami je několik desítek. Já hraji hry na webu poggo.cz . Hry jsou tam totiž tříděny přehledně do sekcí a celkový vzhled stránky na mne působí pozitivně.
Online hry pro mlade i stare! Adresa : http://www.poggo.cz
Kategorie: Počí­tačové hry
Klíčová slova: online hry, hry online, superhry, super hry, hry pro dívky, 1001 hry
Uloženo: 16.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde