Přichází doba ledová - Battlefield 2142

Píše se rok 2142 a příchod nové doby ledové uvrhl celý svět na pokraj paniky a zmaru. Pouze malá část zemského povrchu, která nebyla pokryta ledem, může uživit zbytky lidské populace. Matematika je v tomto případě neúprosná: někdo přežije, většina zemře.

Úspěšné pokračování 3D akční hry Battlefield 2142 má vyjít již za několik dní. Věříme, že Battlefield 2142 má předpoklady stát se stejně úspěšným titulem, jako tomu bylo u předchozího dílu, který zná většina z vás.

Asi nejočekávanějším lákadlem nového Battlefieldu 2142 je Titan mód. Hlavním cílem je zničení obrněné létající pevnosti Titanu, která má kolem sebe ochranný štít. V první fázi je proto nutné se tohoto štítu zbavit. K tomu slouží pět kontrolních bodů – reket země/vzduch. Ty jediné jsou schopné vyřadit štít z provozu. Obsazování raketového sila probíhá podobně jako obsazování vlajek u starého Battleifeldu 2. Stačí se k silu přiblížit na co nejkratší vzdálenost a po chvilce dojde k jeho „aktivaci“. V momentě kdy je nepřátelský Titanský štít kompletně dole, se ke slovu dostává technika (APC nebo vznášedlo), které vás vystřelí v PODu na palubu Titanu. V ten moment nastává závěrečná fáze „boje o Titan“. Uvnitř lodi je nutné zničit čtyři konzole ve dvou patrech ovládající reaktor. Konzole je možné zničit jak primární, tak sekundární zbraní. Potom stačí zničit jádro reaktoru... a co nejrychleji opustit loď.

Nezbývá než se těšit na brzké shledání na bojišti.
Přichází doba ledová - Battlefield 2142 Adresa : http://battlefield2142.mih-team.com/
Kategorie: Počí­tačové hry
Klíčová slova: Battlefield 2142 fan stránky hra novinky downloady
Uloženo: 18.10.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde