Battlefield 2142 - CENTRUM

Píše se rok 2142 a příchod nové doby ledové uvrhl celý svět na pokraj paniky a zmaru. Pouze malá část zemského povrchu, která nebyla pokryta ledem, může uživit zbytky lidské populace. Matematika je v tomto případě neúprosná: někdo přežije, většina zemře.

Ve hře Battlefield 2142 si hráči mohou vybrat ze dvou vojenských supervelmocí – Evropského společenství nebo nověji uskupené Pan Asijské koalice – v rozhodující bitvě o přežití.

Ozbrojeni devastujícím arzenálem high-end zbraní, včetně útočných pušek a děl, maskovacích zařízení, obranných a strážních zbraňových systémů budou hráči také moci ovládat nejnebezpečnější vojenská vozidla, jaká kdy člověk spatřil. Mezitím, co impozantní váleční pěšáci svádějí zuřivé pozemní bitvy, nebe ovládají futuristické létající stroje. Při boji proti těmto futuristickým vojenským jednotkám budou muset hráči použít všechny smysly, svůj důvtip a arzenál high-end obranných zbraní, jako např. EMP granáty nebo inteligentní miny, aby byli schopni ovládnout bitevní pole.

Epic online multiplayer podporuje hru až 64 hráčů, přižemž umožní hráčům stát se buď součástí běžné bojové jednotky v první linii, nebo ve Velitelském módu řídit strategicky bitvu.

Poprvé v historii celé série, Battlefield 2142 obsahuje nový herní mód a to klasickou kampaň. Nový Titan mód nabízí hráčům možnost zničit Titan nepřátelské armády, mezitím co musí bránit svůj – jedná se o masivní, težce pancéřovanou bitevní letající loď. K neškodnění Titanu je nejdříve nutné zničení jeho obranných štítů a následně proniknutí do jádra lodi a její zničení. Tato herní inovace změní způsob vaší hry, protože nabídne jak výbornou týmovou hru, tak strategicky vedený boj v nepřeberném množství herních situací. (by EA)


Web a fórum o hře Battlefield 2142, která je horký kandidát na nejlepší multiplayer hru všech dob. Změřte s námi své síly :D
Battlefield 2142 - CENTRUM Adresa : http://bf2142.tym.cz/
Kategorie: Počí­tačové hry
Klíčová slova: Battlefield, 2142, BF2142, BF, Battlefield 2142, centrum
Uloženo: 18.09.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1.5
Hodnocení webu: 1.5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde