Internetový obchod, počítačové hry

PC hry a herní příslušenství
U nás můžete najít spoustu PC her, každý si zde najde svou PC hru. Kvalita našich her je zaručena, všechny naše PC hry jsou v plnýc verzích, a samozřejmě originálně zabaleny. Pro lepší dostupnost bychom vám chtěli doporučit nakupovat hry, které jsou momentálně skladem. Můžete u nás naleznout jak PC hry, které jsou teprve v předprodeji, aktuální hry, ale i již trochu starší hry, které však mají své fanoušky dodnes. Máme zde i spoustu her v akci, které se svou cenou opravdu stojí za to. Nebojte se, že zde naleznete pouze Pc hry, máme zde i spoustu příslušenství k PC, jako jsou volanty, joysticky, webcamery, aj.

Hry na PlayStation 2 (PS2) a konzole PS2, příslušenství a doplňky k PS2
Dnes již by se mohlo zdát že Playstation 2 je trochu zastaralá záležitost, ale není tomu tak, stále si drží příčku v herním průmyslu. Ti z vás, kteří Playstation 2 vlastní se proto nemusí obávat, zde u nás najdete spoustu her pro Playstation 2. Kromě toho nabízíme také veškeré příslušenství k Playstation 2, jako jsou paměťové karty pro PS2 (memory cards), ovladače, volanty - prostě vše pro PlayStation 2. Zároveň prodáváme i konzole PS2 - PlayStation 2 TWO.

Hry na PlayStation 3 (hry na PS3), konzole PS3 a příslušenství PlayStation 3 (PS3)
Playstation 3 je herní konzole od Sony, nástupce konzole PlayStation 2. Konzole PS3 je velmi elegantní a výkonná, proto není divu, že je momentálně téměř nejrozšířenější konzolí. Kromě hraní PS3 her si také můžete přehrát Blue-Ray dis, nebo se s PS3 připojit na internet. S PS3 můžete na internetu jak klasicky surfovat, tak i hrát online-hry. PlayStation 3 je jednou z nejvýkonějších herních platforem na současném trhu, s excelentním grafickým podáním her. V naší nabídce naleznete konzole PlayStation 3, hry na PS3, včetně spousty novinek a veškeré příslušensví a ovladače pro tuto konzoli.

Hry na Xbox 360 a konzole Xbox 360
Herní konzole od Microsoftu XBOX 360, v dnešní době téměř stejně populární jako Playstation 3. Xbox 360 má spoustu vynikajících funkcí, možnost přehrávání filmů a videa a její největší plus - hry na xbox 360 tvoří velmi širokou základnu pro hraní. Xbox 360 se může pyšnit vynikajícím výkonem, skvělou grafikou a úžasným provedením. Prodáváme konzole Xbox 360, hry na Xbox 360 a veškeré doplňky a příslušenství (paměťové karty - memory cards, ovladače, volanty).

Hry na Sony PlayStation Portable (hry na PSP) a konzole PSP

Další hračka od firmy sony PSP, celým jménem Playstation Portable. PSP je výborná konzole na cesty, malá výkonná a ideální velikostakorát do kapsy. PSP nemá v tomto ohledu téměř žádnou konkurenci. Do vašeho PSP můžete nahrávat filmy, hudbu, obrázky - můžete brouzdat po internetu a v nové verzi PSP se lze připojit i na Skype. Prodáváme konzole PSP, hry na PSP a doplňky pro tuto revoluční konzoli (paměťové karty Memory stick, ovladače).

Hry na Nintendo Wii a konzole Nintendo wii
Světoznámá japonská firma Nintendo přišla na trh s celkem revoluční konzolí Nintendo wii, která může být velkou konkurencí svým protějškům PS3 a xbox 360. Nintendo wii nabízí spoustu zábavy jak s rodinou, tak i s kamarády, ale i jako odreagování ve chvílích nudy, díky geniálnímu pokrokovému ovladači se zabudovaným gyroskopem, který snímá pohyby vaší ruky při hře. Hry na Nintendo Wii tak nabízejí nový způsob zábavy. S ovladačem Wii remote můžete ve hře šermovat, střílet, chytat ryby, boxovat, hrát tenis atd. V naší nabídce naleznete jak konzole Nintendo wii, tak hry na wii, ale i příslušenství.

Hry na Nintendo DS a konzole NDS
Další výrobek od firmy Nintendo, malá kapesní konzole NDS. NDS bylo vytvořeno jako přímý konkurent pro svého protějška Sony PSP. Opět Nintendo přišlo s něčím revolučním a tím jsou dvě obrazovky a jedna z nich interaktivní. Tím se Nintendo DS stává opravdovým konkurentem pro PSP. V naší nabídce naleznete jak konzole NDS, tak i hry pro Nintendo DS a samozřejmě příslušenství.

Internetový obchod, počítačové hry Adresa : http://hry.kuma.cz
Kategorie: Počí­tačové hry
Klíčová slova: PC HRY, PLAYSTATION 2, PLAYSTATION 3, XBOX 360, NINTENDO DS, NINTENDO Wii
Uloženo: 25.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde