GoGames.cz

GoGames.cz


Gogames.cz vzniká jako nový herní server, který přináší denně nové online hry, farmářské hry, hry pro děti i dívky a to vše zdarma! Cílem projektu je zachytit ve světě online her to nejlepší a nabídnout tyto hry všem věkovým kategoriím a to ve všech možných existujících žánrech. Výhodou GoGames.cz je denodenní aktualizace obsahu, ale i česká lokalizace, která ve spojení s přehledným designem přináší velmi jednoduchou a intuitivní orientaci na stránkách. Tato kombinace faktorů nahrává pro návštěvu nejen uživatelů pokročilých, ale především dětí nebo začátečníků, kteří ve světě internetu hledají zábavu na chvíli nebo i na déle. Hráč na GoGames.cz najde širokou škálu her, která je denně doplňována a aktualizována. Namátkou vyberme třeba hry farmářské, hry pro děti a dívky či hry pro více hráčů. Hry samotné jsou přehledně uspořádány do jednotlivých kategorií a snadno naleznutelné.
Na stránkách GoGames.cz je možno se zaregistrovat a stát se tak součástí projektu GoGames.cz. Registrovaní hráči mohou využívat výhod své registrace k psaní si her na přání, posílání her kamarádům a dávat si své oblíbené hry do záložek.
Nevýhodou mladého webu jsou rámcové chybičky v zobrazování v některých prohlížečích, zejména Google Chrome. Nikterak to však neovlivňuje hraní her či funkci webu. S tímto problémem si však administrátoři v brzku poradí.
Hlavní výhodou portálu GoGames.cz je jeho umístění na silném a stabilním hostingu, takže se nemusíte bát neplánovaných výpadků.
V závěru bych tedy shrnul projekt GoGames.cz jako nový, dravý herní portál s vlekým potenciálem bez problémů obvyklých u nových projektů. Takže Go Games GoGames.cz
GoGames.cz Adresa : http://gogames.cz
Kategorie: Počí­tačové hry
Klíčová slova: online hry farmářské hry superhry hry pro děti hry pro dívky gogames
Uloženo: 19.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde