Modern Warfare 2

Víte, jaké hře se podařilo vydělat za pouhých pět dní více než 300 miliónů dolarů, zisky z jejího prodeje překročili jednu miliardu dolarů a její start překonal i filmové hity jakými jsou Titanic nebo poslední díl Batmana? Titulu, kterému se toto vše podařilo je akce Modern Warfare 2 .
Modern Warfare 2 je šestým dílem série ze Call of Duty a je přímým pokračováním dílu čtvrtého vydaného v roce 2007. O její vývoj se postaralo studio Infinity Ward a vydala ho společnost Activision pro Xbox 360, PS 3 a PC.
V této first person akci se vžijete do role členů týmu speciální nadnárodní protiteroristické jednotce Task Force 141 a amerických Rangers. Celkově se ve hře ocitnete v kůži pěti postav, jsou jimi: seržant Gary „Roach“ Sanderson – Task Force 141, Joseph Allen – Rangers, James Ramirez – Rangers, kapitán „Soap“ MacTavish – Special Air Services, anonymní kosmonaut.
Děj MW 2 má prudký spád a je zasazen pět let po prvním dílu. USA je obviněna z teroristického útoku na moskevském letišti zosnovaného ruským ultranacionalistou Vladimirem Makarovem, což povede k invazi Ruska do USA. Hra je tak rozdělena na dvě části: obranu USA a honem za Makarovem. Během honu za tímto teroristou se podíváte do rozličných míst světa, jako jsou Rio de Janeiro, Sibiř nebo Afghánistán.
Kromě výborného, i když velmi krátkého singleplayeru, hra obsahuje neméně kvalitní multiplayer , v němž se utkáte se soupeři na celkem sedmnácti mapách. Kořením těchto soubojů je pak systém perků, odměn killstreaks a postupné odemykání zbraní , díky čemuž se nebudete moci od hry odtrhnout.
Modern Warfare 2 je hutnou akcí, která by neměla uniknout pozornosti obzvláště těch hráčů, kteří ocení propracovaný multiplayer a nebude jim vadit kratší doba sólové hry.

Modern Warfare 2 Adresa : http://modernwarfare-2.cz/
Kategorie: Počí­tačové hry
Klíčová slova: Modern Warfare 2, COD, Call of Duty
Uloženo: 14.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde