Mafia 2

Mafia 2 je velmi očekávaným pokračováním české, akční hry Mafia. Hra půjde ve stopách prvního dílu a bude klást velký důraz na děj, přestřelky a automobilové honičky. Měla by současně vyjít v prvním kvartálu letošního roku na PC, PS3 a XBOX 360.

Děj Mafia 2 se bude odehrávat ve fiktivním americkém městě, Empire City na přelomu 40. a 50. let dvacátého století. Hlavní postavou příběhu bude sicilský přistěhovalec Vito Scaletta, který se snaží prostřednictvím zločinu a kriminality uniknout z nuzných poměrů.

Město, kde se bude vše odehrávat, se jmenuje, Empire City a mělo by se rozprostírat na ploše 16 km2. Protéká jím řeka a má dvacet čtvrtí se specifickou architekturou. Tvůrci se snaží také o to, aby město bylo více dynamické a žilo vlastním životem.

Ve hře bude možné řídit cca 60 automobily vytvořených podle reálných předloh. Vozidla budou mít deformační model, díky němuž bude možné je poškodit nebo dokonce zničit. Stejně tak zbraně jsou vytvořeny podle reality a na rozdíl od prvního dílu Mafie, bude ve druhé kladen mnohem větší důraz na souboje muže proti muži.

Mafia 2 poběží na nejnovějším vlastním enginu s podporou fyzikálních efektů, který umožní plynule (tj. bez loadingu) přecházet mezi exteriéry a interiéry, demolovat prostředí i objekty a spoustu dalších efektů. Velký důraz tvůrci kladou také na hudební doprovod, který je zčásti licencovaný a měl by zahrnovat více než 100 dobových písní. Na jeho zrodu se podílel i český symfonický orchestr.

Mafia 2 Adresa : http://mafia2.eu/
Kategorie: Počí­tačové hry
Klíčová slova: Mafia 2, Mafia, Mafie
Uloženo: 08.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde