1000her

Odliknutím internetové adresy www.nethry.eu se vám otevřou dveře do dokonalého, nespoutaného světa plného webgames různých „příchutí“. Tyto webové stránky s výběrem více než 1000her zdarma dokáží poskytnout herní vyžití snad každému z vás. Nejenom těm nejnáročnějším hráčům, ale klidně i úplným začátečníkům.

Jako první vás uvítá vysoce přehledná úvodní strana ve stylu herna byz. Zde naleznete chytlavou ochutnávku z naší energií nadupané databáze 1001 her online. Dále uvidíte velice zajímavé superhry, které si můžete zdarma a bez omezení zahrát přímo ve vašem internetovém prohlížeči, jsou to hry bez instalace.

S výběrem té pravé webhy vám pomůže i vysoký sloupeček v menu se všemi vypsanými kategoriemi, kam jendotlivé onlinovky řadíme. Mezi ty patří například akční hry, bojovky, logické hry, sportovky, strategie a další jim podobné. Naleznete u nás i odkazy na další herní weby spojené s touto webovou tématikou (například server www.superhry007.cz – který vám tímto doporučujeme).

A teď k samotným webgames na této „gameskové“ stránce. Každá z 1000her je pečlivě doplněna obrázkem z dané webhry a obohacena přibližujícím stručným popiskem – charakteristikou dané superhry plus jejím ovládání.

Protože každý se zajímá o jiné onlinovky, každého prostě baví něco jiného, snažíme se naše spektrum 1001 her neustále obohacovat a rozšiřovat o spoustu jiných, žánrově a druhově rozmanitých originálních gamesek. Každý den je zde přidáváno minimálně 5 nových online her zdarma.

Proč tedy nevyužít tuto dokonalou herní planetu, která je zdarma a přístupná 24 hodin denně? Vždyť kdo si hraje minihry přeci nezlobí!

Přejeme vám tedy na naší herně byz mnoho herních úspěchů, zážitků a dokonalé zábavy non-stop! Budeme velice potěšeni, když portál www.nethry.eu poctíte svou návštěvou i zítra.
1000her Adresa : http://www.nethry.eu
Kategorie: Počí­tačové hry
Klíčová slova: 1000her, superhry, minihry, webhry, webgames, herna byz, 1001 her, onlinovky
Uloženo: 03.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde