Windows 7

Windows 7 je systém, který nabízí mnoho vylepšení a především menší nároky na hardware, co oproti předchozí verzi Windows mnozí uvítají s otevřenou náručí. Windows 7 nabízí nekolik užitečných novinek, především intuitivní ovládání a nový panel, kterému se říká Dock. Windows 7 Dock sice není nic nového, ale Microsoft tuto myšlenku dovedl téměř k dokonalosti. Tento Dock umí velice krásně a elegantně seskupovat spuštěné programy, a to tak, že šetří místo, to samozřejmě ocení nejvíce uživatelé notebooků, kteří nemají obrovské rozlišení a místo na rozdávání.

Windows 7 je také možné použít k tabletovému PC, což je počítač s dotykovou obrazovkou. Windows 7 tak otevřel bránu nové technologii, kterou velice dobře podporuje. Dle ohlasů uživatelů Tablet PC funguje Windows 7 na dotykové obrazovce více než dobře.

Windows 7 bude opět v několika edicích, stejně tak jako předchozí Windows. Windows 7 však nebude mít úplně nejmenší a nejlevnější edici, známou pod názvem Home Basic, edice začnou od Home Premium a budou postupovat výše, až k známé verzi Ultimate, která bude nejdražší a nejbohatší. Společně s jinými edicemi bude mít Windows 7 i novou krabičku s DVD, na kterou si uživatelé u Windows Vista stěžovali.

Windows 7 již nyní, v testovací verzi, používají mnozí jako primární systém. Je nutné říci, že dle ohlasů jsou Windows 7 skutečně povedené, a na rozdíl od propadáku jménem Windows Vista, je lidé s radostí instalují na své PC jako primární systém a píší pochvalné recenze. Již nyní se v RC (testovací) verzi dají používat bez větších problémů, jsou stabilní, bezpečné a skutečně nenáročné na hardware.

Windows 7 si můžete stáhnout na stránkách Windows 7 CZ .info nebo Windows 7 PRO .info
Windows 7 Adresa : http://www.windows7cz.info
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: windows 7, windows, 7, download, čeština
Uloženo: 30.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde