Eshop s technickými normami

Náhled na produkty firmy NORMSERVIS, aneb v čem tkví jejich úspěch.
Systém EviNor je výjimečný, do detailu propracovaný a praxí ověřený informační systém s normalizační tématikou, který je jedinečný svým zaměřením, komplexností, úplností obsahu a mnohými dalšími užitečnými vlastnostmi jako např. vyhledávání obdobných norem jiných zemí, Směrnic EU a Nařízení vlády ČR. Otevřený systém je určen především k racionalizaci a zpřesnění práce v útvarech technické normalizace. Slouží k evidenci národních a podnikových norem.
Počítačový systém EviZak slouží na poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů. Jedná se o Dekrety, Nálezy Ústavního soudu, Nařízení vlády, Rozhodnutí prezidenta republiky, Sdělení ministerstev, Sdělení Ústavního soudu, Usnesení poslanecké sněmovny, Usnesení vlády, Ústavní zákony, Vyhlášky, Zákonná opatření, Zákonná opatření Senátu a Zákony. Je určen odborníkům z oblasti práva a pracovníkům společností zabývajících se aktualizací dokumentů.
Systém EviLit je ucelený informační systém, který je jedinečný komplexním pojetím evidence široké škály předmětů vyskytujících se v půjčovnách, čítárnách, knihovnách atd. Software umožňuje evidenci: audia, videa, DVD, CD, časopisů, knih, článků, deníků a týdeníků, hudebnin, map atd. Pro evidenci každého předmětu slouží samostatná podknihovna. Nemáte-li zájem o všechny podknihovny, můžete si objednat pouze ty, které vás zajímají a takto můžete snížit cenu a systém při ovládání zjednodušit.
Systém slouží k poskytování informací o materiálech různých zemí. Pomocí systému lze stanovit obdobné materiály mezi zeměmi navzájem. Obsahuje modul KOVY-Z s databází železných materiálů a KOVY-N s databází neželezných materiálů. Oba moduly mohou být instalovány nezávisle na sobě a mohou tedy pracovat samostatně. Systém celkem obsahuje asi 53 000 značek materiálů z 25 zemí a dle norem EN a ISO. Uplatnění nalezne především ve společnostech zabývající se strojírenskou výrobou a obchodem.
Tyto a mnohé další softwarové produkty můžete nalézt na eshopu firmy NORMSERVIS. Samozřejmě zde naleznete i zákoníky a obecně platné normy nejen pro českou republiku.
Eshop s technickými normami Adresa : http://eshop.normservis.cz
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: ČSN, ISO, TŽ, TPG, TDG, TIN, TNI, TD, TNV, PNE, HŽ, DIN, ASME, ASTM, norma
Uloženo: 25.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde