Souborový a Intranetový server BSD/Linux

Servery BSD/Linux jako hlavní server firmy


Manažeři a vedoucí oddělení IT jsou postaveni před otázku, zda si pro firemní použití vybrat server Microsoft Windows nebo BSD/Linux.
Ne všem je známo, že systémy BSD/Linux jsou vyvíjeny několik desítek let a jejich funkčnost dokáže zcela nahradit systémy Microsoft Windows. Rozšířenost technologií Microsoft je především dána kvalitou marketingové podpory, která je neporovnatelná se systémy šířenými zdarma.
Servery založené na software zdarma dokáží sdílet soubory stovkám klientů MS Windows a to bez jakýchkoliv licenčních poplatků. Nabízejí také další funkce, jako například firewall, mail server, web/intranet server, databázový server, proxy server a mnoho dalších funkcí. Jen aktuální seznam portů pro FreeBSD obsahuje 18888 aplikací.
Pokud plánujete pořídit si do vaší firmy nový server můžete se na nás s důvěrou obrátit a nechat si doporučit cenově výhodnější alternativu řešení firemního serveru.
Vzhledem k tomu, že ceny hardware poslední dobou neustále klesají je možné, že vaše investice dosáhnou méně než polovinu plánované částky, protože cena licencí serveru se stává nadpoloviční cenou celé investice.



Souborový a Intranetový server BSD/Linux Adresa : http://www.pcservisostrava.cz
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: server,linux,bsd,freebsd,windows,intranet,soubor,mail,firewall,licence
Uloženo: 05.08.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde