LevnaPC.cz - na ceně vám záleží

V nabídce máme počítače, notebooky, lcd, tiskárny, monitory. Kompletní sortiment nového zboží, komponent, spotřebního materiálu a příslušenství.

V našem obchodě máte momentálně k dispozici pět způsobů platby zboží. Způsob který Vám vyhovujete si vyberete v průběhu objednávacího procesu. Zde jsou možnosti:

Platba v hotovosti na dobírku. Peníze převezme v hotovosti pracovník dopravní služby při předání zboží.
Platba předem na zálohovou fakturu. Do emailové schránky Vám přijde zálohová faktura v plné výši ceny zboží. Po jejím uhrazení (a po připsání peněz na náš účet) zboží expedujeme.
Platba přes online terminál eBanky. Tento způsob platby mohou využít pouze majitelé účtu eBanky. Připsání peněz proběhne okamžitě, takže zboží ihned expedujeme.
Splátkový prodej. Využíváme služeb splátkové společnosti Cetelem. Podrobný popis získání možnosti splátek je uveden v sekci Splátkový prodej.

Zboží Vám dopravíme až do domu průměrně do 5 pracovních dnů. V případě, že objednáte nové zboží ze skladu Praha (jméno skladu se Vám objeví během objednávacího procesu v košíku), bude Vám doručeno do 24 hodin. Konkrétní dotazy na dodací lhůtu směřujte na naši infolinku 841-114-115 nebo na email prodej@netstores.cz


LevnaPC.cz - na ceně vám záleží Adresa : http://www.levnapc.cz
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: Bazar, výprodej, HP, Acer, Asus, Dell, IBM, Benq, Počítače, Notebooky, PDA, Palm
Uloženo: 01.05.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde