Aira GROUP - outsourcing IT, správa sítí

Zajistíme kompletní servis
Váš projekt zrealizujeme se vším všudy – s námi se nemusíte o nic starat. Zajistíme vše od poradenství, výběru a nákupu softwaru a hardwaru, stavbu webových stránek až po zpracování grafiky a provedení i vyhodnocení marketingových kampaní.
Šetříme váš čas i peníze
Efektivita a poměr cena/výkon jsou pro nás klíčové pojmy. Díky outsourcingu od nás se už nemusíte zabývat problémy spojenými s IT a marketingem, nebo dokonce zaměstnávat drahé specialisty. Diky efektivní organizaci naší práce vám můžeme nabídnout kvalitní služby za příznivé ceny.
Máte přesný přehled o tom, za co platíte
Díky naší aplikaci pro správu odpracovaného času máte jasnou kontrolu nad každou korunou, kterou do projektu investujete. Snažíme se pracovat efektivně, protože váš úspěch je i náš.
Pracujeme profesionálně, kreativně a rychle
Do našeho týmu patří zkušení odborníci, které jejich práce baví. Dlouhodobě sledujeme trendy v oboru a učíme se nové věci. Zároveň ale dodržujeme termíny a přicházíme s vlastními nápady jak zlepšit a zrychlit řešení projektů.
Vyznáváme individuální přístup
Máme rádi výzvy a každý klient je pro nás jedinečný. Naši konzultanti vám vždy ochotně poradí optimální řešení, naši technici či programátoři jej poté rychle a spolehlivě uvedou do provozu. Řešení na míru je pro nás standard.
Aira GROUP - outsourcing IT, správa sítí Adresa : http://www.aira.cz
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: seo, vývoj aplikací, outsourcing IT, externí správa sítě, online marketing, škol
Uloženo: 02.11.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde