Ing. Miroslav Štefaník - ITSO

Ing. Miroslav Štefaník - ITSO (IT služby, outsourcing) poskytuje služby v oblasti výpočetní techniky pro firmy a soukromé osoby.
Zaměřuje se především na menší firmy na Ostravsku a v moravskoslezském regionu, které nemají vlastní IT specialisty a zajištění IT služeb externím dodavatelem formou tzv. outsourcingu je pro tyto firmy ekonomicky výhodnější, než zaměstnávat vlastní IT personál. Služeb moho využít i soukromé osoby a domácnosti.
Oblast působnosti je především Ostrava a moravskoslezský region - Karviná, Frýdek-Místek, Opava, Havířov, Orlová, Bohumín a okolní obce a města.
Firma se zabývá se servisem počítačů a správou počítačových sítí. Zajišťuje komplexní IT služby potřebné pro zajištění provozu menších počítačových sítí ve firmách a kancelářích. Služby v oblasti počítačových sítí dnes začínají být zajímavé i pro soukromé osoby, protože přibývá domácností, které mají více počítačů.
Firma dále poskytuje služby v oblasti tvorby a správy webových prezentací a webových aplikací jako jsou e-shopy, redakční systémy a pod.
Firma se zabývá také zakázkový vývojem zejména meších SW aplikací pro automatizaci a zefektivnění nejrůznějších agend, tworbou šablon pro aplikace MS Office - Word, Excel.
V neposlední řadě se firma zabývá také prodejem a dodávkou výpočetní techniky, počítačových komponent a spotřebního materiálu.
Firma je tak schopna dodat na klíč kompletní počítačové systémy a sítě včetně jejich návrhu, realizace a následné správy.

Ing. Miroslav Štefaník - ITSO Adresa : http://www.itso.cz
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: IT, počítače, služby, servis, prodej, sítě, web,
Uloženo: 25.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde