Web ICT manažer – informace pro váš busi

Zpravodajský web ICT manažer, určený vedoucím IT oddělení, decision makerům a dalším manažerům zodpovědným firemní IT, přináší nejen kvalitní a nezávislé IT zprávy o novinkách v oblastech ICT bezpečnosti, cloudu, hardware, internetu, software a ze sféry technologií pro podnikovou infrastrukturu, ale nabízí také cenné analýzy a know how od předních odborníků ze světa IT. Oproti pouhému zpravodajství tedy nabízí i přidanou hodnotu a širší pohled na firemní IT.
Portál ICT manažer patří mezi osvědčené zdroje přinášející IT zprávy, které jsou vždy nezávislé a pochází z kvalitních zdrojů. Jeho redaktoři patří k nejzkušenějším ICT odborníkům v ČR na podnikové IT a mají bohaté teoretické i praktické know how v oblasti, kterou je firemní IT. Právě důvěryhodnost zpravodajství, přinášejícího IT zprávy, je pro rozhodování dnešních manažerů o investicích klíčová, protože na základě nedostatku relevantních informací se může stát, že zvolí pro firmu ne zcela odpovídající řešení. Takové firemní IT pak nejen že neplní svůj účel, ale stává se pro podnik a jeho business spíše brzdou.
Pokud jste ještě zpravodajský web ICT manažer neozkoušeli, je nyní ten pravý čas. Kvalitní IT zprávy vám umožní orientovat se na trhu ICT, rozhodovat se mezi optimálním ICT řešením či informačním systémem, zorientovat se při nákupu IT služeb, při výběru partnera pro outsourcing, nebo třeba při investici firmy takových produktů, jako jsou mobily, tablety, servery, síťové prvky, PC a další nedílné komponenty podnikové IT infrastruktury, která tvoří firemní IT.

Web ICT manažer – informace pro váš busi Adresa : http://www.ictmanazer.cz/
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: IT zprávy, firemní IT, podnikové IT
Uloženo: 21.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde