Výroba USB flash disků - co všechno to o

USB flash disky, přezdívané také jako „malá kapesní média s různou kapacitou“ dobývají ve své specifické kategorii multimediální svět. Dalšími synonymy k jejich názvu jsou dvě kratší označení - USB disky, flash disky. Vzhledem k nespočtu možností jejich výroby si tak můžete klást otázku: „Jak mezi takovým nepřeberným množstvím výrobků rozeznat kvalitu od šuntu?“
V tomto ohledu by Vám mohla významně pomoci skutečnost, že za účelem jejich nejkvalitnější výroby jsou používány originální čipy značek Samsung, Micron, Hynix, Intel nebo Toshiba, které jsou garancí jejich kvalitativních vlastností a tedy dlouhodobého nezávadného používání po celou dobu jejich životnosti.
Technologie 2D a 3D
Novodobé pokroky 21. století Vám umožňují pomocí technologie 2D a 3D vlastnit naprosto originální USB flash disky výjimečného designu a neomezené palety barev. Jako výrobní materiál poslouží PVC guma, PVC plast nebo silikon.
Tamponový tisk
Tento druh tisku je nejpoužívanější technologií, která se využívá pro potisk materiálů z PVC, kovu nebo dřeva, přičemž na povrchu plochy až zase tak moc nezáleží - může být hladký i drsný. Samozřejmostí je možnost vícebarevného potisku.
Sítotisk
Také v případě technologie tohoto tisku jsou vhodnými materiály pro potisk PVC, dřevo a kov. A i zde máte možnost vícebarevného potisku.
Digitální tisk
Jedná se o technologii umožňující plnobarevný tisk - fotografií, grafiky, kresby a jemné přechody. Její neocenitelnou výhodou je vysoce kvalitní nesmazatelné provedení. Tisky jsou zpravidla zhotovovány na USB disky tvaru kreditní karty.
Ofsetový tisk
Ofsetový tisk umožňuje použití plnobarevného tisku - fotografií, kreseb a jemných přechodů, grafiky a to ve špičkové kvalitě tisku - velmi dokonale a rychle. I v tomto případě jde výhradně o tisk na flash disky ve tvaru kreditních karet.
Laserové gravírování
Tento způsob je nejdokonalejší technologií pro dřevo a kov. Výhoda spočívá v trvanlivosti a ve velice přesném detailním provedení.
Ražba
Vzhledem k technologickým vlastnostem je tento druh provedení možné provést pouze na USB disky z kůže. Ražbu nelze provést v barevném provedení, ale oproti tomu získáte výhody v podobě luxusního vzhledu a dlouhé životnosti.
Epoxy samolepka
V tomto případě je samolepka zalita průhlednou polyuretanovou pryskyřicí, což činí tento způsob výroby vhodný pouze pro určité modely nebo zakázkovou 2D výrobu. Odměněni budete odolností, plnokrevným provedením a 3D efektem konkrétního motivu.
Flash disky dle vlastního designu Vám zajistí originalitu a zvýší prestiž Vaší společnosti. Současně výborně poslouží i jako dárek nebo dar pro účely spotřebitelských soutěží. Lze jej využít jako reklamní propagační prostředek, dále v případech jako jsou výroční události, vánoční dárky apod.

Výroba USB flash disků - co všechno to o Adresa : http://www.usb21.cz/
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: usb, flash, disky
Uloženo: 18.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde