ICT manažer - zprávy ze světa IT byznysu

ICT manažer je nezávislý odborný web určený primárně pro vedoucí pracovníky IT oddělení a decision makery, který má za cíl objektivně informovat o trendech a novinkách v oblasti podnikového ICT a nabízet informace potřebné pro zefektivnění vašeho byznysu.

Zaměřuje se na aktuální zpravodajství ze světa ICT, analýzy a studie od renomovaných analytických agentur i na zprostředkování know-how a zkušeností od odborníků z branže. Kromě technologické stránky se věnuje i analýzám situace na trhu, ekonomickým otázkám spojeným s provozem moderní podnikové infrastruktury a obchodní problematice v ICT. Pokrývá tak oblast toho, co je dnes součástí záběru vedoucích IT oddělení ve firmách, kteří musí mít pro svoje kvalitní rozhodování přehled ve všech zmíněných oblastech.

ICT manažer se nesnaží být jediným a vševyčerpávajícím pramenem informací, ale důvěryhodným zdrojem zaplňující dosud existující mezeru na trhu v oblasti manažersky orientovaných ICT webů. Klade důraz na odbornost, přesnost a aktuálnost prezentovaných informací. Kromě zkušených redaktorů působících v oblasti ICT spolupracuje redakce pro kvalitní pokrytí prezentovaných témat i s odborníky z praxe a s nezávislými experty.
ICT manažer - zprávy ze světa IT byznysu Adresa : http://www.ictmanazer.cz/
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: IT zprávy, podnikové IT, cloud computing, software, hardware, bezpečnost, analýz
Uloženo: 09.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde