Aishop jako spolehlivý e-shop

AiShop je jednoduše modulární e-shop systém, díky kterému se vám otevírá příležitost prodávat zboží na internetu koncovým zákazníkům i dealerům. E-shop je dodáván v několika různých verzích, z důvodu snížení vašich provozních nákladů. AiShop nabízí samozřejmě administrací, pomocí které e-shop jednoduše a snadno spravujete.
Prodávat své výrobky a produkty prostřednictvím internetu je dnes velmi oblíbenou činností, máme ihned k dispozici porovnání cen různých produktů v různých obchodech, okamžitě si zjistíme bližší informace, jestli jsou produkty skladem, jak dlouhou dobu čekáme na naskladnění, dozvíme se ohlasy ostatních uživatelů, kteří si produkt již pořídili či jak a do jaké míry je výrobek spolehlivý. Spolehlivost je mnohdykrát mnohem důležitější než samotná cena produktu. Společnost AiVision, s.r.o. se touto zásadou striktně drží a internetové obchody, které nabízí ke koupi, jsou opravdu špičkově propracované a navíc velmi intuitivní, tudíž i počítačový laik si zde v administraci sám bez větších problémů zařídí obchod k obrazu svému.
Naprostou „bombou“ v našem modulárním systému je nově implementovaný modul s výstižným názvem balíček Facebook, díky němuž můžete rychle a snadno i přes tuto sociální síť prodávat Vaše produkty jako jediní u nás. Rozšíří se tím nejen Vaše pole působnosti, ale zarytí dalších uživatelů do paměti jméno Vaší firmy.

Aishop jako spolehlivý e-shop Adresa : http://www.ai-shop.cz
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: aishop, e-shop, e-shop levně
Uloženo: 11.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde