DISKUS, spol. s r.o. - Distribuce datový

DISKUS, spol. s r.o. ČR byla založena v roce 1991. Od svého vzniku se naše firma profilovala na trhu jako specialista na distribuci paměťových médií. V současnosti je hlavním předmětem činnosti distribuce produktů pro ukládání dat, prodej IT příslušenství, spotřebního materiálu a spotřební elektroniky. V souladu s vývojem IT trhu naše firma neustále posiluje svou pozici rozšiřováním svého portfolia a služeb. Nezanedbatelnou součástí Diskus spol. s r.o. je také divize ITreklama, která nabízí široké portfolio USB produktů vhodných pro reklamní účely. Roční obchodní obrat firmy je 300 mil Kč.

Naším cílem je poskytovat kvalitní výrobky a služby, které vychází z pochopení potřeb obchodních partnerů, individuálního přístupu k nim. Kromě B2B e-shopu, který svou funkčností umožňuje zákazníkům pohodlné vyhledávání a objednávání zboží, poskytuje naše firma svým zákazníkům v rámci propracovaného systému marketingové podpory také nástroje pro rozvíjení vlastního obchodování. Hlavní devizou společnosti je výborně zvládnutá logistika, zkušenosti v oblasti zahraničního obchodu a dlouhodobě dobré obchodní kontakty s dodavateli.

Kromě investic do rozvoje podniku společnost také investuje do vzdělávání svých zaměstnanců. DISKUS je zakládajícím členem České asociace pro DSMP (Czech association for Digital Storage Media and Players) a členem Česko-německé obchodní komory.V podnikání důsledně zastává ekologické principy a podporuje recyklaci veškerého technického odpadu.

Obchodní skupina Diskus v současnosti zahrnuje tyto firmy:

Distribuční firmy DISKUS spol. s r.o. s divizí IT Reklama (se sídlem v Praze a pobočkou v Ostravě), DISKUS s.r.o. Slovensko (se sídlem v Partizánskem a pobočkou v Bratislavě), DISKUS Polska Sp. z o.o. (se sídlem v Krakově) a servisní společnost DISKUS Dataservis, spol. s r.o.
DISKUS, spol. s r.o. - Distribuce datový Adresa : http://storage.diskus.cz
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: IBM, OCZ, LTO 5, datové pásky, SSD disky
Uloženo: 03.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde