První záchrana dat z Kingston SSDNow

Česká společnost DATARECOVERY jako první na světě provedla úspěšnou záchranu dat z high-end SSD disku Kingston SSDNow

Záchrana dat z SSD disku tohoto typu je mimořádný úspěch,“ uvádí Petr Kavan, ředitel společnosti DATARECOVERY, a dodává: „Podle dostupných informací jsme první na světě, komu se obnova dat z tohoto typu média podařila.“

Technici DATARECOVERY tímto úspěchem opět posunuli hranice možností v oblasti záchrany a obnovy dat. SSD disky obecně jsou velmi rozšířené, značka Kingston je navíc velmi oblíbená.

Vyvinutý algoritmus, jakým se záchrana dat provádí, je výsledkem vlastního výzkumu společnosti DATARECOVERY. „Vývoj nových algoritmů je zdlouhavá detektivní práce. Je to jako hledat lék na nemoc, o které jste nikdy předtím nic neslyšeli,“ dodává Karel Jelínek, hlavní technik společnosti DATARECOVERY.

Při analýze struktury dat konzultovali specialisté DATARECOVERY své zkušenosti rovněž s mnoha odborníky po celém světě, ovšem bez úspěchu. Obnova dat z high-end SSD disků Kingston SSDNow před nimi ještě nebyla nikým úspěšně realizována.

„Dnes u nás byla úspěšně realizována záchrana dat z nejkomplikovanějšího modelu této řady, Kingston SSDNow V100. Tento konkrétní disk předtím neúspěšně „oběhl“ mnoho specializovaných laboratoří nejen v Evropě,“ dodává Karel Jelínek.

První úspěšná záchrana dat byla provedena prakticky „ručně“, nyní probíhají práce na automatizaci a urychlení celého procesu.

První záchrana dat z Kingston SSDNow Adresa : http://www.zachrana-dat.cz
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: záchrana dat, obnova dat, Kingston SSDNow, disk
Uloženo: 30.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde