Pracujte s kvalitními výrobky

S tloušťkou pouhých 2.74 cm a hmotností jen 2.13 kg v elegantním a odolném unibody plášti zapadne MacBook hravě do jakékoliv aktovky nebo batohu. Vestavěná baterie poskytuje výdrž až 10 hodin na jediné nabití, takže s novým MacBookem můžete kdekoliv pracovat, surfovat po webu nebo hrát hry mnohem déle než v minulosti. Vaše fotografie, videa, hry či webové stránky vyniknou v ohromujícím barevném podání širokoúhlého 13“ displeje s LED podsvícením. Nový rozměrný trackpad Vám poskytne dostatek prostoru pro ovládání a navíc podporuje listování dvěma prsty, kliknutí pravým tlačítkem a další multi-touch gesta. MacBook ma originální českou klávesnici a je k němu poskytována česká lokalizace systému. Důvodů proč si pořídit zařízení jako je MacBook je nezpočet. Narozdíl od normálních notebooků, které mají Windows, nebo Linux zde nenarazíte na problém s hardwarem, vše je totiž vyladěno tak, aby mezi softwarovou částí, tedy Mac OS X Leopard a samotným MacBookem panovala naprostá harmonie. V praxi to znamená, že nečekáte několik desítek vteřin, či minut, než vám systém naběhne z hibernace, stačí otevřít a MacBook je připraven.

Variantou klasického MacBooku je Macbook Pro. Jde o výkonnou variantu s rychlým procesorem Intel Core 2 Duo. Počítače MacBook Pro jsou také o designu a zde nemluvíme pouze o vzhledu. Nabízí se nám zde stejně jako u MacBooku tzv. unibody, tedy celohliníkové tělo vyrobené z jednoho kusu. Díky redukování počtu součástí na nutné minimum je dosaženo nižší hmotnosti.

Dalším úspěšným výrobkem od Apple je iMac. Displej počítače iMac má LED podsvícení. Narozdíl od většiny displejů, které se plně rozjasní až po zahřátí, se displej s LED podsvícením rozjasní okamžitě a jednotně. LED podsvícení také umožňuje větší kontrolu nad jasem obrazovky, takže ho můžete vyladit podle momentální intenzity okolního světla. Displej nového počítače iMac je zřetelný z jakéhokoliv úhlu pohledu a z kterékoliv vzdálenosti. Důvodem je špičková technologie displeje zvaná IPS neboli In-Plane Switching. Tato technologie přináší jasný obraz s vynikající konzistencí barev, takže se na displej můžete dívat odkud chcete a vždy budete vidět skvěle.
Pracujte s kvalitními výrobky Adresa : http://iseed.cz/apple-e-shop
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: macbook, macbook pro, imac
Uloženo: 12.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde