a-z toner

Provádíme renovace tiskových tonerů a kazet do laserových nebo inkoustových tiskáren a kopírovacích strojů.

Působíme po celém moravskoslezském kraji. Pravidelně zajíždíme do mnoha míst.
Pro vaše tonery a kazety si přijedeme až k vaší tiskárně do firmy nebo domácnosti. šetříme tím váš čas a peníze za dopravu. Do vzdálenějších míst po domluvě zašleme i poštou.
U všech renovovaných tonerů a kazet zaručujeme stejný počet výtisků při stejné kvalitě jako u náplní originálních, inkoustové kazety vždy plníme na jejich maximální kapacitu.
Na tonery do laserových zařízení poskytujeme záruku po dobu jejich používání, nejdéle 24 měsíců, na inkoustové kazety a kazety do jehličkových tiskáren záruku 6 měsíců, na kompatibilní tonerové a inkoustové kazety záruku 36 měsíců.
Při renovaci běžných typů Vám, na přání, vyměníme Váš prázdný toner nebo kazetu za renovovaný (nabídka je omezena aktuálním stavem skladových zásob jednotlivých typů).
Každý námi renovovaný toner a kazeta mají přiřazeno vlastní registrační číslo, čímž vylučujeme záměny Vašich tonerů a kazet.
V případě reklamace námi renovovaného toneru nebo kazety vyměníme vadný kus za funkční nebo vám vrátíme částku, kterou jste za něj zaplatili.


a-z toner Adresa : http://www.aztoner.cz
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: toner,kazeta,tiskárna,laser,inkoustová,laserová
Uloženo: 06.11.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde