Volně knihovny do ArchiCAD a AutoCAD

Pracujete v Archicadu nebo Autocadu a hledáte <a href="http://www.ploty-betafence.cz" title="ploty">ploty</a>, oplocení, brány a jiné? Pokud ano, tak si stáhněte nově volně dostupné knihovny plotů, bran, sloupků, gabionů a mnoha jiných. Společnost Betafence je na trhu již 130 let a za tu dobu se naučila dobře starat o své zákazníky, architekty a další odborníky využívající jejich služby.
Poslední počin společnosti je zpřístupnění všech modelů prodůktů 3D pro ArchiCAD a 2D pro AutoCAD. Volně jsou ke stažení zde: Knihovny ArchiCAD a AutoCAD
Jak již bylo řečeno společnost Betafence je na trhu neuvěřitelných 130let. Za tuto dobu vyvinula nepřebernou řanu nových plotů, pletiv, bran, sloupků a jiného příslušenství, které se neustále snaží kopírovat konkurece. Ale díky tomu, že ostatní používají nevhodné materiály a nekvalitní technologie, nedosahují jejich výrobky takové kvality ani životnosti, jako je tomu u společnosti Betafence. Zárukou naší kvality je 5ti až 10ti letá záruka.
Další nepopíratelnou výhodou je koncepčnost systému oplocení . Jednotlivé systémy jsou navrženy tak, že se dají snadno kombinovat a obměňovat . Tuto přednost využijí především architekti a lidé co s ploty každý den přicházejí do styku.
Betafence to je budoucnost a volný přístup ke knihovnám ArchiCAD a AutoCAD.

Volně knihovny do ArchiCAD a AutoCAD Adresa : http://www.ploty-betafence.cz/
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: archicad, autocad, ploty, oplocení, pletiva
Uloženo: 28.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde