Instaluj.cz - přehledný katalog software

Přehledný katalog software. Vyberte si z nabídky: antiviry, spyware, hry, software audio, software video, kodeky, tvorba obalů, foto, design, vzdělávání, podnikání a kancelář, domácnost, zábava, internet, sítě, utility a další software ke stažení.

Elektronický obchod nabízí výhodné ceny. Nabízíme např. Nero 7 Premium, NOD32, Norton AntiVirus, Pinnacle Studio, DVDFab Platinum, CD-DVD Popisovač, Pošta a kancelář, Windows XP, vše lze provést v multilicenčním rozsahu.

Katalog INSTALUJ.cz nabízí velmi jednoduchou orientaci v typech licencí, a to zdarma (freeware) nebo zdarma k vyzkoušení (demoverze, shareware atp.). Součástí katalogu je i elektronický obchod, v němž lze za velmi zajímavých podmínek zakoupit licence k některým programům.Výrobci softwaru mohou využít jednoduché rozhraní pro vkládání nebo editaci svých produktů a zdarma tak prezentovat svůj software v katalogu. Pokud hledáte nějaký program, věříme, že katalog INSTALUJ.cz bude pro vás dobrým pomocníkem.

Na adrese www.instaluj.cz naleznete užitečný, denně aktualizovaný software pro zábavu, vzdělání, domácnost či kancelář nebo také pro bezpečnost počítače. Katalog působí velmi přehledně, odlišuje český software od zahraničního a na své si přijde i úplný začátečník.

Instaluj.cz - přehledný katalog software Adresa : http://www.instaluj.cz
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: instaluj, icq, čeština, nod32, nero
Uloženo: 30.09.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.6
Hodnocení webu: 2.7

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde