Spolehlivý servis tiskáren

Určitě to všichni znáte. Ve chvíli kdy ji potřebujete nejvíce, přestane s Vámi tiskárna komunikovat. Řešení je mnoho stejně jako firem, které servis tiskáren poskytují. Jednou z nich je i POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST, firma se 13 letou zkušeností na českém trhu provádějící záruční i pozáruční opravy tiskáren..
Každý z nás preferuje co nejrychlejší řešení. Naše firma nabízí tři způsoby opravy tiskárny. Jednou z ních je služba servis online. Technik ze vzdálené plochy provede kontrolu vašeho zařízení a pokud je závada odstranitelná tímto způsobem, máte vyhráno. Našli jste nejrychlejší způsob opravy. Pokud závada vyžaduje manuální zásah technika, máte další dvě možnosti. Technik přijede do Vaší firmy či k Vám domů a přístroj na místě opraví. Firma také poskytuje svoz zboží zdarma po celé ČR. Tento případ se doporučuje, pokud technik závadu vyhodnotí jako složitou a vyžadující více času. Poté odveze přístroj do servisního střediska, kde se opravy tiskáren provádějí. Oprava většinou zabere 1-2 dny. Pokud je třeba méně dostupných náhradních dílů. může se oprava protáhnout. Snažíme se však mít vše podstatné skladem, a proto je doba opravy delší než 2 dny opravdu raritou.
Poskytujeme servis tiskáren všech typů a značek (EPSON, HP, MINOLTA, OKI, CANON, LEXMARK, SAMSUNG, a další). Naše služby jsou Vám k dispozici 24 hodin 7 dní v týdnu, a to vše v maximální kvalitě. Naši technici mají dlouholeté zkušenosti v oblasti servis tiskáren a samozřejmě i dalších služeb spojených s hardwarem i softwarem.

Spolehlivý servis tiskáren Adresa : http://www.servis-tiskaren.eu
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: servis tiskáren, opravy tiskáren, tiskárny
Uloženo: 29.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde