D3Soft to prostě s IT umí!

D3Soft s.r.o. Vám dává další důkaz toho, že na trhu s informačními technologiemi je jasnou jedničkou.
D3Soft rozšiříl své produktové protfólio o produkt Microsoft SharePoint Services 3.0 - Služba SharePoint Services je nástroj pro vytváření webu umožňující sdílení informací a spolupráci na dokumentech, který napomáhá ke zvýšení produktivity týmu i jednotlivců. Poskytuje doplňující týmové funkce a weby k systému Microsoft Office System a k dalším aplikacím.
MS SharePoint services 3.0

Jednoduchý nástroj pro zefektivnění spolupráce v rámci týmu

Lidé sdílejí veškeré zdroje a informace, které ke své práci potřebují. Uživatelé mohou vytvářet pracovní prostory, kalendáře, dokumenty, upozornění a úkoly a tyto zdroje informací můžou editovat a aktualizovat přes jednoduché rozhraní

Jednoduchá správa dokumentů

Správa dokumentů umožňuje vytvářet verze dokumentů, rezervovat dokumenty a tím je chránit proti přepsání jiným uživatelem. Dále se dá nastavit revize dokumentu, což znamená, že dokument je na SharePointu viditelný až po schválení jeho obsahu. Samozřejmě se lze kdykoliv vrátit ke starším verzím dokumentu a a nahradit nejnovější verzi dokumentu starší verzí.

Velmi rychlé pochopení ovládání

Díky tomu, že je SharePoint nástrojem firmy Microsoft a zachovává standardy používané v jiných aplikacích, je pro uživatele velmi jednoduché pochopit rozhraní sharepointu a začít ho na 100% využívat. Veškerá práce s SharePoint je úzce spojena s produkty Microsoft Office jako je Word, Excel Outlook.

Velmi rychlé nasazení na business proces firmy

SharePoint má přichystanou celou řadu šablon pro jednotlivé business procesy a díky tomu lze velmi rychle připravit pro potřeby firmy a začít jej používat.

Jednoduchá správa přístupu

Microsoft SharePoint nabízí jednoduché rozhraní pro nastavení oprávnění přístupu k jednotlivým částím. Díky tomu lze nastavit práva pro čtení či zápis a to buď na celou knihovnu, složku či konkrétní záznam v knihovně.
WorkFlow Management
Díky možnosti nastavení pracovních postupů lze nastavit automatické akce, které se mají vykonat při nějaké události. Díky tomu se může celé nastavení MS SharePoint přiblížit ještě více k potřebám firmy.

Propojení MS Sharepoint services 3.0 a MS CRM 4.0

Integrace MS CRM do MS SharePoint
V rámci spolupráce MS CRM a MS SharePoint lze zobrazit data z MS CRM v prostředí SharePoint. Veškerá data, které jsou v MS SharePoint zobrazeny, jsou propojeny se záznamy v MS CRM a lze otevřít formuláře MS CRM sloužící k editaci těchto dat.

D3Soft to prostě s IT umí! Adresa : http://www.d3soft.cz
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: CRM, Microsoft SharePoint Services 3.0
Uloženo: 19.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde