Faktury ProFact

Faktury ProFact FREE


Programek ProFact ve FREE verzi jsem pouzival predchozi leta. Samozrejme ze FREE neobsahuje tolik modulu jako verze komercni, nicmene jsem chtel vyuzit veskere funkce a proto me nebylo lito obetovat celkem prijatelny peniz. Free verze je omezena poctem zaznamu, ta ma mela pouze 3 radky na fakturu, takze pokud nepotrebujete vice, budete spokojeni.

Jak uz to ale byva s jidlem roste i chut a stejne to je i u tohoto programu. Osobne jsem zvolil tento SW misto napriklad S3Money START (take zdarma) prave kvuli jednoduchosti a snadne ovladatelnosti. S3 je ucetni program v nemz je pro obycejneho cloveka prilis mnoho nevyuzitelnych funkci a ciselniku ve kterych se nakonec ztratite.

V ProFactu snadno evidujete obchodni pripad. Vede oddelene rady pro doklady jako vystavena faktura, zalohova faktura, dodaci list, nabidka, dobropis, danovy doklad k zaloze, pokladni doklad.

V komercni verzi je take celkem prijemny navrhar sestav. Pro osoby vecne nespokojene - zde si muzete upravit dodavane vystupni tiskove sestavy anebo vytvorit sve vlastni.

Mezi sestavami najdete napriklad i katalog Vaseho zbozi s moznosti pridavat obrazky. Prace se sklady je velmi jednoducha.

Samozrejme toto neni jediny program sveho druhu, ale jiste je to dobra volba FREE anebo v pomeru cena/vykon. Doporucuji...

Faktury ProFact Adresa : http://faktury.exmind.cz
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: faktury, fakturace, sklad, faktury zdarma
Uloženo: 22.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.5
Hodnocení webu: 4.7

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde