Brašny na notebook PacSafe

Společnost Outpac Designs Ltd . byla založena před deseti lety. Designéři této společnosti vycházejí ze zkušeností a poznatků lidí, kteří se museli během svých cest potýkat s nepříjemnými situacemi a navrhují praktické a cenově dostupné výrobky pro zabezpečení vašeho notebooku a dalších cenných věcí které máte denně u sebe .
Pacsafe® nabízí vysoce pokrokové a kvalitní řešení bezpečnosti s nejlepší úrovní ochrany za každé situace, ve formě brašen či batohů zesílených ocelových lankem odolným proti přeseknutí, nebo uzamykatelných lanek a kombinačních zámků. Všechny tyto výrobky přispívají k tolik potřebnému klidu při pracovních cestách.


eXomesh™ je patentovaný, technologicky vyspělý systém, který díky revolučnímu propojení bezpečnostních prvků a mechanismů dokáže zabránit v krádeži i velmi zkušenému zloději. Stejně jako různé situace vyžadují rozdílné úrovně ochrany proti krádeži, mohou přinést kombinace specifických technologií eXomesh™ tolik potřebný prvek zabezpečení.



*

ochrana proti roztržení, rozpárání nebo přetržení

Technologie eXomesh™ využívá patentované, technologicky vyspělé systémy z lehké nerezové oceli, které poskytují kvalitní ochranu proti prořezání brašny. Nejjednodušší ochranou představuje použití tenkého ocelového lanka pro zesílení ramenních popruhů, opasků, pásků na krk nebo uzavírání hlavních oddílů zavazadel, které je odolné proti přeseknutí. Dalším způsobem ochrany je odolná nastavitelná vnější ocelová síť, která může být upevněna kolem celého zavazadla. Tato síť je v mnoha případech integrována do samotného materiálu zavazadel, je velmi diskrétní a umožňuje zesílit jen určitá oddělení zavazadel.



*

ochrana proti krádeži

Pro zkušeného zloděje není žádným problémem odvést pozornost a vniknout do vašeho zavazadla. Součástí ochrany zavazadla proto může být patentovaný uzamykací systém - propojení odolného visacího zámku s možností ukotvení zavazadel k pevnému bodu. Systém může být dodáván buď samostatně nebo je přímou součástí produktů využívajících technologii eXomesh™. Bezpečnostní systém zahrnuje uzamykatelná ocelová lanka, zámky nebo kotevní spony.



*

ochrana proti nedovolené manipulaci a vykradení

Technologie ochrany eXomesh™ v sobě zahrnuje mnoho variant, jak uchránit majetek před vykradením - uzamykatelné tašky, ledvinky nebo batohy, uzamykatelné zipy, skryté přezky, vyztužení ocelovými lanky, zpevňující uzamykatelný blokovací systém z polykarbonátu. Systém eXomesh™ dokáže zajistit bezpečnost majetku tak, aby se stal nedostupným pro všechny kapesní a drobné zloděje.


eXomesh™ Ultimate
Každý produkt opatřený logem eXomesh™ demonstruje převahu nad ostatními konkurenčními výrobky a je zárukou toho, že za své peníze dostáváte vysokou kvalitu. Je-li výrobek opatřen označením eXomesh™ Ultimate, využívá komplexně všech systémů zabezpečení - ochrání Vaše zavazadla před krádeží, prořezáním a zároveň i vykradením.


Společnost Outpac Designs Ltd. získala v roce 1999 cenu Editor’s Choice časopisu Backpacker Magazine za originální produkt eXomesh™. V roce 2002 byla společnost oceněna prestižní cenou Business Entrepreneurial na australském Business Awards v Hong Kongu, národním programu zaměřeném na úspěchy a inovace ve všech průmyslových odvětví. Zcela nedávno byl jeden z výrobků Pacsafe - LidSafe - oceněn časopisem Motorcyclist Magazine’s jako výrobek roku.

Brašny na notebook PacSafe Adresa : http://brasny.mikrostranky.com
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: brašna,brašna na notebook,notebook
Uloženo: 06.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde