Mironet.cz – ty pravé notebooky pro Vás

V poslední době začínají klasické počítače upadat a nastupuje éra notebooku.
Tento globální projev má několik důvodů. Dříve bylo pro rodinu nemyslitelné, aby si koupila notebook, protože většinou stál několik desítek tisíc, kdežto obyčejný počítač se dal pořídit v řádu do 20 000 KČ. V současnosti ale notebooky ale i počítače zlevnili, takže kvalitní stolní počítač se dá koupit již kolem 15 000 KČ. U notebooku je sleva ještě patrnější, protože za cenu 15 000 si můžeme dopřát nový notebook, který nás bude doprovázet na cestách. Dalším důvodem, proč je nyní větší obliba notebooku je ten, že se již výkonem vyrovnají klasickému PC. Dříve pokud měl být výkon srovnatelný, tak by notebook stál i padesát tisíc. Nyní se vejdeme do dvaceti tisíc.

Výhody notebooku


Notebook má navíc řadu nesporných výhod, můžeme jej mít všude sebou. Pokud vypadne proud, tak se vcelku nic neděje, protože většina notebooku vydrží v provozu kolem tří hodin bez zapojení do sítě. Navíc většina studentů má v dnešní době již notebook, protože si mohou na přednáškách zapisovat do něho vše důležité, případně si vyhledávat dodatečné informace. Pokud jste zatím rozvažovali, nad všema pro a proti, tak snad po přečtení shrnutí těchto výhod notebooku zjistíte, že koupě se Vám skutečně vyplatí. Pokud jste rozhodnuti, ale nevíte, kde přesně a jaký model koupit, tak nemusíte zoufat.

Mironet


Zde přichází na řadu Mironet.cz, prodejce výpočetní techniky. Ať už hledáte notebooky, brašny pro notebooky, příslušenství a doplňky, tak u Mironetu.cz máte jistotu, že naleznete vše potřebné a za rozumnou cenu. Je třeba externí pevný disk? Nebo lampička, abyste lépe viděli při práci v noci? Pak Mironet.cz je tím pravým řešením. Pokud si kupujete u Mironetu notebook a máte strach, že se Vám pokazí ihned, jak skončí záruční doba, tak Mironet.cz má pro Vás řešení - rozšíření záruční doby. Můžete si přikoupit pouze rozšíření záruční doby, nebo i doplňkové služby, jako je zásad u Vás doma do druhého dne.
Mironet.cz – ty pravé notebooky pro Vás Adresa : http://www.mironet.cz/
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: Počítače
Uloženo: 08.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde