Webtext


Vítejte na stránce Webtext.cz

Potřebujete pro své podnikání špičkové texty, které vás zřetelně odliší od konkurence? Pak jste na správném místě.

Poskytujeme služby té nejvyšší kvality. Zaměřujeme se primárně na copywriting, ghostwriting a přípravu PR materiálů - cizí nám však nejsou ani věci jako outsourcing, plánování kampaní, vymýšlení sloganů a reklamních spotů, sociální sítě aj. Máme v oboru několikaletou praxi a obsáhlé reference ze spolupráce s řadou předních redakcí, e-shopů i vědeckých ústavů.
Celou řadu firemních (či politických) blogů ve skutečnosti píšou najatí ghostwriteři. Našich služeb z této oblasti však leckdy využívají rovněž nejrůznější zájmové organizace, nebo vědecké ústavy. Tým WebTextu je schopen zpracovat vysoce odborná témata, přičemž se soustřeďujeme primárně na přírodní vědy, medicínu a informační technologie. V rámci tohoto trojlístku garantujeme špičkovou kvalitu - bez problémů zvládáme i články pro média jako Medical Tribune, kdy citace, přehled literatury etc. patří k naprostým samozřejmostem.



Nebo naopak potřebujete závěry své vědecké práce prezentovat tak, aby je pokud možno bez problémů pochopil i laik? Maličkost - své bohaté zkušenosti čerpáme z příležitostné externí spolupráce s populárními magazíny jako 21. století, Příroda, VTM Science...



Po vzájemné dohodě jsme ochotni spolupracovat (např. v úloze poradců) rovněž při tvorbě diplomových/seminárních prací - v žádném případě však od nás neočekávejte, že je za vás napíšeme kompletně celé.



Samostatnou zmínku si bezpochyby zaslouží i projevy/přednášky. Pomůžeme vám s tím, aby tyto byly pro posluchače dostatečně poutavé a dokázaly maximálně zaujmout. Pamatujte, že jen vysoká odborná úroveň ještě sama o sobě nezaručuje "stravitelnost" vašeho příspěvku! Víme dobře o čem mluvíme - někteří z nás totiž stále příležitostně přednášejí.



Sečteno a podtrženo - ghostwriting představuje vynikající nástroj, který vám dokáže ušetřit nemálo času, starostí a značně vylepšit image. Ať už je tedy váš požadavek jakýkoliv, bez obav se ozvěte na uvedené kontakty a společně určitě nalezneme nejlepší možné řešení. Bližší informace k této nabídce jsou k dispozici v sekcích ceník a reference.



Pomyslným vrcholem tvorby ghostwritera se teoreticky může stát dokonce i kompletní kniha na vámi zvolené téma. Zde je pak cena individuální.

Webtext Adresa : http://www.webtext.cz/
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: webtext, ghostwriting, copywriting, pr články, reference, texty
Uloženo: 12.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde