CAD Software

GstarCAD - inovativní alternativa AutoCADu
Hledáte Vy nebo Vaše firma v dnešní době cestu k úspoře nákladů?

Používáte AutoCAD nebo jiný CAD a uvítali by jste alternativu za lepší cenu?

Pak pro vás máme řešení v podobě softwaru GstarCAD. Na našich stránkách naleznete o tomto námi prodávaném CADu, který je novinkou na našem trhu dostatek informací a také možnost si stáhnout zdarma plnou 30-ti denní verzi programu GstarCAD professional a standard.
Zkušební verzi CADu si můžete stáhnout zdarma v sekci Free Download.
V budoucnu počítáme s nástavbou pro architekty, strojírenství, elektro atd.

GstarCAD je výkonný softwarový CAD nástroj určený na tvorbu technické výkresové dokumentace pro projektanty, konstruktéry a inženýry z oblasti stavebnictví, architektury, strojírenství, elektro, geodézie, kartografie a dalších oblastí průmyslu, kteří potřebují vytvářet, editovat, prohlížet nebo tisknout elektronickou výkresovou dokumentaci ve formátu DWG (AutoCAD) za vynikající cenu.

GstarCAD je dostupný ve dvou verzích a to Standard (2D) a Professional (2D 3D), přičemž každou z nich můžete získat také ve formě plovoucích síťových licencí, které umožňují ekonomičtější využití v podnicích s více uživateli.

Historie Produktu GstarCAD

IntelliCAD, AutoCAD a kompatibilita

IntelliCAD (původní název Phoenix), byl jedním z hlavních produktů americké společnosti Softdesk. Se záměrem konkurovat AutoCADu, vyvinul Softdesk v roce 1994 alternativní produkt: “Phoenix” (IntelliCAD). Softdesk marketingově nastavil jeho cenu na zlomek ceny AutoCADu a deklaroval, že Phoenix (intelliCAD) je na 99% kompatibilní s AutoCADem, takže by mohl získat velký podíl na CAD trhu. Autodesk ale v roku 1996 akvizičně převzal Softdesk, čímž Softdesk zanikl.

Protože při akvizici došlo k porušení protimonopolního zákona, konstatoval Federální soud (USA), že Softdesk může být koupený až po vyčlenění Phoenix-u z akviziční transakce. Phoenix byl tak následně předaný společnosti Visio (hlavní produkt Visio Flowchart). V roce 1998, Visio změnil jméno produktu z Phoenix-u na IntelliCAD a uvedl na trh IntelliCAD 98.

V roce 1999 projevila společnost Microsoft svůj zájem o produkt Visio Flowchart a koupila společnost Visio, avšak bez IntelliCADu. Se záměrem zachovat IntelliCAD, vzniklo konsorcium ITC (IntelliCAD Technology Consortium). Společnosti, které jsou členy konsorcia, si můžou koupit zdrojové kódy programu a sdílet navzájem každoroční aktualizace. Vývojářské společnosti tak můžou vyvíjet různé aplikace pro různé oblasti průmyslu využívající DWG soubory. Členům konsorcia je také umožněno modifikovat originální kód do nového softwaru ten následně na trhu legálně prodávat. Hlavní myšlenkou konsorcia je zpřístupnit formát výkresové dokumentace AutoCADu (DWG) široké veřejnosti. Tato aktivita konsorcia je označována jako OpenDWG.

AutoCAD je často označovaný jako průmyslový standard v oblasti CAD, takže většina CAD dodavatelů vynakládá velké úsilí, aby byli jejich aplikace kompatibilní s AutoCADem. Zdrojový kód IntelliCADu je také ve vysoké míře kompatibilní s AutoCADem a podporuje DWG souborový formát. IntelliCAD také podporuje AutoCADovské menu, poskytuje vývojářské rozhraní a dodržuje stejný charakter ovládání jako AutoCAD. Program IntelliCAD před verzí IntelliCAD 7.0 nepodporoval rozhraní ARX, což bylo často komentováno jako hlavní problém IntelliCADu. IntelliCAD 7.0 však zpřístupnil podporu DRX (podobné a kompatibilní rozhraní s AutoCADem ARX).

GstarCAD od GreatStar Technology Development Co.

Protože původní kódy IntelliCADu obsahují mnoho chyb, stabilita platformy je tak závislá na podpoře a technologii vývojáře. Od doby, kdy společnost GreatStar Technology Development Co., jako vývojář a člen konsorcia IntelliCAD vyvinula program GstarCAD, odstranila stovky chyb a doladila množství příkazů a funkcí IntelliCADu, tak že GstarCAD je stabilnější a přesnější jako jiné produkty založené na IntelliCADe.

GreatStar vyvinula mnoho unikátních funkcí na platformě IntelliCADu, jako např. RealTime Backup, RealTime Cutting, 3D Rendering, ARX interface atd. Všechny tyto vlastnosti zvyšují výkonnost, stabilitu a kompatibilitu GstarCADu, aby byl mezi všemi produkty založenými na IntelliCADu plně konkurenceschopný AutoCADu.

CAD Software Adresa : http://cadsoftware.mikrostrany.com
Kategorie: Počí­tače
Klíčová slova: cad,autocad,cad software, gstarcad,staricad,solicad,intelicad,
Uloženo: 02.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde