Lepší než oddlužení

Přerostly vám půjčky přes hlavu a nevíte co si počít, aby jste nepřišli o střechu nad hlavou? Oddlužení se nabízí jako vhodná varianta. Víte ale, že to není jediné možné řešení? Víte, že nemusíte podstupovat všechny ty negativní záležitosti, které bývají s osobním bankrotem spojené?

Tak trochu jiné oddlužení

Popravdě to ví málokdo. To je ale škoda, protože by si spoustu lidí mohlo ušetřit složité papírování, které je s oddlužením spojené. A nejen to. Vyhlásit osobní bankrot znamená spokojit se s životním minimem. Všechny přivýdělky, dary, výhry... zkrátka vše, co by mohlo člověku trochu přilepšit, jde na splátku dluhu. A ani takováto oběť vám nezaručí, že máte vyhráno. Naštěstí, ale existuje na českém trhu produkt, který vám může pomoci a osobnímu bankrotu se vyhnout – Správa dluhů.

Proč oddlužení správou dluhů?

Čím je tedy správa dluhů tak výjimečná?
Nebudete se muset vzdávat svého nynějšího života a toho, co je s ním spojené. Správa dluhů spočívá ve vyjednání optimálnějších podmínek pro vaše splácení. Pokud jste se při vašem vlastním pokusu o „smír s věřiteli“ zklamali, nezoufejte. Správci dluhů, jsou odborníci v oboru, na které si věřitelé nemohou tak dovolovat. Proto vám vyjednají takové podmínky které jsou pro vás přijatelné. Pak už stačí jen splácet.
Ztratili jste se v složité administrativní situaci? I s tím vám správci dluhů také poradí! Budou vám tedy i užitečnými rádci v celém procesu vašeho splácení.
Další výhodou je psychologická, právní i dluhová poradna na webu, úplně zdarma! Neváhejte se tedy na nás s čímkoli obrátit i on-line.
Pokud zvažujete osobní bankrot povíme vám co k němu budete potřebovat, popř. vás odkážeme na odborníky, zabývající se touto cestou oddlužení

Podobně jako u osobního bankrotu je ale k úspěšnosti celého procesu potřeba zodpovědně splácet. Brát si další půjčky, není dobrý nápad. Bez vaší vlastní snahy nemůže být žádná metoda oddlužení účinná. Pokud ji máte, s chutí do toho a kontaktujte nás!
Více informací o správě dluhů naleznete na: www.spravcedluhu.cz.

Lepší než oddlužení Adresa : http://www.spravcedluhu.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: oddluzeni, sprava dluhu, oddluzeni Praha, problemy s dluhy, reseni problemu s dl
Uloženo: 18.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde