Oddlužení tak, jak ho neznáte

Žít na dluh je dnes u nás i v zahraničí běžná věc. Bohužel, když dluhy člověku přerostou přes hlavu, stává se ze života peklo ve formě výhružek a nátlaku věřitelů. Bezmoc nás stále více zahání do kouta. Nestačí už jen čekat, ale musí se jednat, protože je situace čím dál horší. Co si počít?

Formy oddlužení

Způsobů jak situaci řešit je více, některé však nejsou opravdová východiska. Příkladem takového řešení je „vytloukání klínu klínem“. Brát si další půjčku na splacení jiných půjček nás dostane akorát do platební neschopnosti. Další půjčka navíc = další úroky = větší dluhy. Tak tudy cesta nevede. Osobní vyjednávání s věřiteli většinou také nebývá příliš účinné. Mnohem pravděpodobnější je, že s vámi pořádně zametou. Vaše slovo pro ně nemá opravdu žádnou váhu. Další možnou variantou je soudní oddlužení. Tato forma je účinná, ale velmi obtížná. Jedná se o 5-ti letý proces, během kterého jste neustále kontrolováni insolvenčním správcem. Po celou dobu oddlužení žijete na životním minimu a všechny vaše přivýdělky jdou na splacení vašich dluhů. Ještě 5 let po skončení oddlužení, vám nikdo nepůjčí peníze i kdybyste to sebevíc potřebovali, jelikož budete zapsáni v insolvenčním rejstříku. A pak už může být pozdě...

Oddlužení pomocí správy dluhů

Společnost Správce dluhů s.r.o. se zaměřuje na pomoc předluženým osobám. Služby správců dluhů jsou určeny právě pro ty, co se dostali do dluhové pasti a musí teď čelit výhružkám, soudům a exekucím. A co je vlastně správa dluhů? Je to proces, který vede k úplnému oddlužení klienta. Odborníci v oboru – správci dluhů, budou po celou dobu oddlužování klientovi k dispozici. Na základě vaší finanční situace zvolí správnou strategii - oddlužení přímo „na míru“. Po zvolení strategie, bude správce dluhů vyjednávat lepší podmínky se všemi vašimi věřiteli. Zároveň vás ale připraví na soudní jednání (pokud bude potřeba), pomůže s potřebnou administrativou a bude jednat s exekutory. Správce dluhů bude vaším osobním rádcem, při řešení vaší situace.

Oddlužení pro vás

Pokud potřebujete komplexní pomoc nebo jen dílčí radu, v obou případech jsme tu pro vás. Více informací naleznete na webu www.spravcedluhu.cz.

Oddlužení tak, jak ho neznáte Adresa : http://www.spravcedluhu.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: oddluzeni, oddluzeni fyzicke osoby, oddluzeni fyzickych osob, oddluzeni praha, s
Uloženo: 08.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde