Offshore společnosti, daňové ráje

DAŇOVÉ RÁJE? NIC NOVÉHO POD SLUNCEM!
Myslíte si, daňové zatížení vaší firmy je příliš velké? Že finanční infrastruktura související s vaším podnikáním není příliš dobrá? Že časté střídání vlád zaměřených jednou levicově a podruhé pravicově nepřispívá k politické stabilitě a tím ani rozvoji vašeho byznysu? Nebo že vlády jakéhokoliv zaměření utrácejí vámi odvedené daně nesmyslně? Než začnete hledat vhodný trám na zavěšení oprátky anebo počítat náboje v zásobníku vaší osobní zbraně, zkuste převést firmu do daňového ráje!
Malý historický exkurz
Není nutné dlouze přemýšlet jak na to. Od toho jsou zde offshore společnosti, se zaměřením právě na daňové ráje. Možná se to nezdá, ale daňové ráje znali již antičtí obchodníci, když používali malé ostrůvky v okolí Athén jako překladiště pro své zboží, aby se vyhnuli clu, uvalenému na dovoz a vývoz do města. Daňové úlevy měli ve středověku obchodníci v londýnském City, angličtí obchodníci s vlnou raději než do Anglie dodávali své zboží do nizozemských Flander, které minimalizovaly cla v přístavech a tak by se dalo pokračovat až do současné doby. První offshore společnosti vznikly v roce 1927 na Bermudách.
Založit firmu lze během pár hodin od kancelářského stolu
Největší rozvoj aktivit offshore společnosti nastal zejména v posledních 20ti letech v souvislosti s využitím faxu a Internetu. V současné době je možné založit offshore firmu prostřednictvím specializované společnosti již během několika hodin, a to včetně zápisu do obchodního rejstříku. Stačí, když zakladatel vyplní standardní formulář, v němž si určí firmu a vlastnickou strukturu a uvede číslo kreditní karty. Stanovy, akcie a potvrzení obchodního rejstříku o zápisu a další nezbytné dokumenty dopraví pošta během několika dní. Místo osobní cesty do zvoleného místa stačí několik kliknutí počítačové myši. Stejně tak lze disponovat i s osobním kontem u banky v daňovém ráji.
Nízké daně i v Evropě
Jednou takovou společností je i International Company Services. Tato velká a významná firma pro vás zajistí všechno potřebné od návrhu optimálního řešení zahraniční struktury dle vašich potřeb přes poskytnutí registračního agenta, adresy společnosti, zaplacení povinných poplatků vládě a registračnímu agentovi v dané jurisdikci až po zajištění administrativního servisu, poskytnutí telefonního a faxového čísla anebo vyhotovení a správu webové prezentace společnosti. Daňové ráje nejsou jen na vzdálených ostrovech v Karibiku, ale také v Evropě. Offshore společnosti najdeme i v Lichtenštejnsku, Monaku, San Marinu nebo Andoře. To všechno jsou země s nejnižším a minimálním zdaněním v Evropě a podle metodiky OECD jsou považovány za daňové ráje.

Offshore společnosti, daňové ráje Adresa : http://www.offshore-firmy.cz/
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: offshore společnosti, daňové ráje
Uloženo: 28.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde