Ušetřete na pojištění auta

Pojištění auta

Pojištění auta dělíme na povinné ručení a havarijní pojištění. Povinné ručení je dáno ze zákona a musí ho mít každý řidič. V případě, že způsobíte autonehodu, tak se z povinného ručení platí škoda druhému řidiči. Nebudete-li mít zřízené povinné ručení a budete kontrolováni policií, zaplatíte velkou pokutu.

Havarijní pojištění není povinné. Je jen na vás, zda usoudíte, že se vám vyplatí. Měli byste ho určitě mít v případě, že vlastníte nový či drahý vůz. Z havarijního pojištění se platí škody, které jsou na vašem automobilu v případě, že způsobíte automobilovou nehodu. Způsobí-li ji někdo jiný, škoda se platí z jeho povinného ručení.

Najděte si nejlevnější pojištění auta

Pojištění automobilu, ať už mluvíme o povinném ručení či havarijním pojištění, není levnou záležitostí. Ročně zaplatíte několik tisíc. Přemýšleli jste na tom, jak za tyto výdaje co nejméně zaplatit?

Na trhu je mnoho pojišťoven nabízející povinné ručení. Najděte si takovou, která vám nabídne nejlevnější povinné ručení. Každému motoristovi bude vyhovovat něco jiného. Záleží na vlastnostech vašeho automobilu, ale i na dalších faktorech, např. kolik vám je let, zda bydlíte ve městě či na vesnici atd.

Nejlevnější pojištění najdete pečlivým porovnáním jednotlivých produktů. Zdá se vám to zdlouhavé a nechce se vám do toho? Nevadí. Můžete využit porovnání pojištění vozidla. Stačí se obrátit na internetové portály, které se tím zabývají, např. iPojisteni.cz, ePojisteni.cz atd. Touto cestou ušetříte mnohé finance. Neplaťte na povinném ručení více, než musíte.
Ušetřete na pojištění auta Adresa : http://www.bezvafinance.cz
Kategorie: Pení­ze, finance
Klíčová slova: pojisteni,povinne ruceni,zakonne pojisteni
Uloženo: 20.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde